Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

AEK AΡΕΝΑ:Eγκρίθηκε η αναβάθμιση στην κατηγορία 4 της ΟΥΕΦΑ!

10 Ιουλίου, 2021
2985 Views
0 Comments
AEK AΡΕΝΑ:Eγκρίθηκε η αναβάθμιση στην κατηγορία 4 της ΟΥΕΦΑ!

Είναι πλέον επίσημο! Το «ΑΕΚ Αρένα» είναι στην κατηγορία 4, κάτι που σημαίνει πως θα μπορεί να διοργανώσει αγώνες Play-off Champions League, Ομίλων Champions League, Εuropa League και Conference League καθώς και επίσημους αγώνες Εθνικών Ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία BALLTOWN HOLDINGS PUBLIC LIMITED (η “Εταιρεία”) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αναβάθμιση του Σταδίου AEK ARENA σε κατηγορία 4 κατ’ εξαίρεση για την σεζόν 2021/22. Ο λόγος της κατ’ εξαίρεσης είναι γιατί η χωρητικότητα του Σταδίου υπολείπεται κάποιες θέσεις για να φτάσει στις 8000.

Με την συγκεκριμένη αναβάθμιση το AEK ARENA μπορεί να διοργανώσει αγώνες Play-off Champions League, Ομίλων Champions League, Εuropa League και Conference League καθώς και επίσημους αγώνες Εθνικών Ομάδων.

Ο έλεγχος (Site Visit) που έγινε την προηγούμενη Πέμπτη και Παρασκευή από εκπρόσωπο της UEFA (Venue Operations and Broadcasting Manager), εκπροσώπους της ΚΟΠ μαζί με εκπροσώπους του Σταδίου, αφορά τους επίσημους αγώνες της Εθνικής Κύπρου που έχουν δηλωθεί να γίνουν στο AEK ARENA για την σεζόν 2021/22. Μέσα από το διήμερο έλεγχο έχουν καλυφθεί όλα τα οργανωτικά, τηλεοπτικά, δημοσιογραφικά και εμπορικά θέματα των αγώνων της Εθνικής Κύπρου.

Σε περίπτωση που το Στάδιο ΑΕΚ ARENA δηλωθεί για αγωνες ομίλων Champions League, Europa League ή Europa Conference League τότε θα ακολουθήσει νέος έλεγχος (Site Visit), όπως συμβαίνει με όλα τα Στάδια Κατηγορίας 4 της UEFA».

Comments are closed.