Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με Γιάνγκα ο Απόλλωνας

7 Ιουλίου, 2021
5557 Views
0 Comments
Ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με Γιάνγκα ο Απόλλωνας

Και επίσημα στον Απόλλωνα ο Ράνγκελο Γιάνγκα, με τη διοίκηση να ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με την Αστάνα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με την Αστάνα για την απόκτηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή Ραντζέλο Γιάνγκα με τη μορφή δανεισμού μέχρι τον Μάιο του 2022. Ταυτόχρονα εξασφάλισε το δικαίωμα για επέκταση της συνεργασίας με τον διεθνή επιθετικό μέχρι τον Μάιο του 2023.

Ο Ραντζέλο Γιάνγκα γεννήθηκε τον Απρίλιο 1992 στο Ρότερνταμ κι αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική Ανδρών του Κουρασάο με 22 συμμετοχές και 12 τέρματα. Στο παρελθόν αγωνίστηκε με επιτυχία στις Βίλεμ, Εξέλσιορ, Ομόνοια Αραδίππου, Ντόρντεχτ, Τρέντσιν, Γάνδη, Αστάνα, Λουγκάνο και Ναϊμέγκεν. Έχει πανηγυρίσει στο παρελθόν δύο πρωταθλήματα και ένα Σούπερ Καπ με τη φανέλα της Αστάνα. Η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί όταν ο ποδοσφαιριστής ολοκληρώσει τις διεθνείς του υποχρεώσεις με την Εθνική Κουρασάο και περάσει με επιτυχία τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων».

Comments are closed.