Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Tα έσοδα από το σουπερ-καπ στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές

6 Ιουλίου, 2021
1251 Views
0 Comments
ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Tα έσοδα από το σουπερ-καπ στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές

Ανακοίνωση της Διοίκησης της Ανόρθωσης, στην οποία αναφέρει τις ενέργειες στήριξης των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν την Κύπρο.

Αναλυτικά:

«Tο ΔΣ της εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου Ποδόσφαιρο αποφάσισε όπως προχωρήσει σε ενέργειες στήριξης των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν την Κύπρο και στοίχισαν τη ζωή σε τέσσερις συνανθρώπους μας και κατέστρεψαν τις περιουσίες εκατοντάδων άλλων ενώ προξένησαν τεράστια ζημιά στο φυσικό περιβάλλον. Από καταβολής της, η Ανόρθωσις ήταν συμπαραστάτης και αρωγός σε κάθε πληγέντα από τραγωδίες, πολλές εκ των οποίων βίωσε και βιώνει και η ίδια με τον κόσμο της.

Συγκεκριμένα, τα καθαρά έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα σούπερ καπ με την Ομόνοια (13/7, 21:00) θα δοθούν ως μια μικρή εισφορά της Ανόρθωσης προς επούλωση των πληγών που προκάλεσε η πύρινη λαίλαπα ως ακολούθως:

-Το 50% θα δοθεί στις οικογένειες των τεσσάρων Αιγυπτίων συνανθρώπων μας, Morzok Shady Morzok, Hisa Melad Farouk, Ezat Salama Josef και Maged Nabil Yonan. που έχασαν τη ζωή τους με τόσο τραγικό τρόπο.

-Το υπόλοιπο θα γίνει εισφορά στον λογαριασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας για τη στήριξη των πυρόπληκτων στην ορεινή περιοχή Λάρνακας και Λεμεσού.

Τέλος, καλούμε την κάθε Ανορθωσιάτισα και τον κάθε Ανορθωσιάτη που μπορεί να εισφέρει να το πράξει στον ακόλουθο λογαριασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας, με την σημείωση Famagusta United:

Αρ. Λογαριασμού: 6001027

ΙΒΑΝ: CY 42 0010 0001 0000 0000 0600 1027

Όλες οι λεπτομέρειες για τη διάθεση των εισιτηρίων θα δοθούν σε επόμενη ανακοίνωση».

Comments are closed.