26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Έχασαν τον Γιάννη και τον αγώνα οι Μπακς

By on 30 Ιουνίου, 2021 0 2114 Views

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο γόνατο στις αρχές του δεύτερου μέρους και δεν επέστρεψε, με τους Χοκς με Μπογκντάνοβιτς, Ουίλιαμς και Καπέλα να κάνουν «πάρτι» (παρά την απουσία του Γιανγκ), να κερδίζουν το Game 4 με 110-88 και να στέλνουν τους τελικούς της Ανατολής στο 2-2.

Όσα και να έγιναν στο παιχνίδι επισκιάστηκαν από τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην τρίτη περίοδο. Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο (51-38) με δύο airball βολές, ο «Greek Freak» άρχισε να ανεβαίνει στις αρχές του δεύτερου μέρους, αλλά τέθηκε νοκ-άουτ.

Σε πρώτη φάση οι Μπακς έκαναν λόγω για υπερέκταση στο αριστερό του γόνατο και μένει να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού, μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί, με το παιχνίδι από εκείνο το σημείο και μετά, να είναι παράσταση για ένα ρόλο για τους γηπεδούχους.

Ο Μπογκντάνοβιτς ήταν «killer» έξω από 7,25, ο Ουίλιαμς παίζοντας πρώτη φορά σε βασική πεντάδα στα πλέι οφ, ήταν εξαιρετικός, καλύπτοντας και το κενό του τραυματία Γιανγκ, ενώ και ο Καπέλα, ήταν πολύ σημαντικός για την εύκολη νίκη των Χοκς.

Το θέμα για τους Μπακς, δεν ήταν αυτή καθαυτή η ισοφάριση της σειράς σε 2-2, αλλά η κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που με τον τρόπο που προσγειώθηκε στο παρκέ, φέρνει μεγάλη ανησυχία.