26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έφοδος της αστυνομίας στα γραφεία της Δόξας(δηλώσεις του προέδρου της ομάδας)

Έφοδος της αστυνομίας στα γραφεία της Δόξας(δηλώσεις του προέδρου της ομάδας)

By on 30 Ιουνίου, 2021 0 21578 Views

Μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου με δικαστικό ένταλμα έκαναν έφοδο στα γραφεία της Δόξας το πρωί της Τετάρτης σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1.

Οι έρευνες γίνονται βάση διερεύνησης ποινικών αδικημάτων που αφορούν χειραγώγηση αθλητικού γεγονότος, συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 εξετάζονται οι καταγγελίες του προέδρου της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου, που έγιναν τον περασμένο Μάρτιο αναφορικά με χειραγωγημένους αγώνες.

Στην κάμερα του ΑΝΤ1 μίλησε ο Πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Καραβίδας ο οποίος σχολίασε πως κτύπησαν το λάθος άτομο.

“Αυτή είναι μια κατάντια για το ποδόσφαιρο. Στη ζωή μας το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι το οποίο παίζουμε στο γήπεδο και κάποιοι άνθρωποι θέλουν να κτυπήσουν πρόσωπα. Απλά να δώσω ένα μήνυμα βρήκαν να κτυπήσουν λάθος άτομο”, δήλωσε ο Κώστας Χριστοδούλου

Ο Πρόεδρος της Δόξας Κατωκοπιάς, είπε ότι «ο Κώστας ο Καραβίδας είναι καθαρός δεν φοβάται κανένα διότι είμαι τίμιος και καθαρός σε όλη μου τη ζωή. Αλλά είναι ένα λάθος μήνυμα για το ποδόσφαιρο. Για όνομα του Θεού που οδηγούμαστε. Τους έχω πει να πάρουν ότι θέλουν να πάρουν όλο το γραφείο για να τους διευκολύνω να πάρουν τα κομπιούτερ να πάρουν ότι θέλουν. Στην Κύπρο αντί να μάθουμε να επαινούμε ανθρώπους που βοηθούν είτε στο ποδόσφαιρο είτε στη ζωή γενικά που παράγουν έργο ερχόμαστε σε αυτό όλο».

Τα μέλη της Αστυνομίας παρέλαβαν έγραφα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές από τα γραφεία.