Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Αντίο με ευχαριστίες της Πάφου στον Στηβ

30 Ιουνίου, 2021
235 Views
0 Comments
Αντίο με ευχαριστίες της Πάφου στον Στηβ

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Πάφος FC με τον Στηβ Κωνσταντινίδη.

Η Παφιακή ομάδα ευχαριστεί τον Αγγλοκύπριο τεχνικό, δηλώσεις του κόουτς και του ιδιοκτήτη της ομάδας, Ρόμαν Ντουμπόφ.

Ο Στηβ Κωνσταντινίδης , ο οποίος καθοδήγησε την ομάδα από το Φεβρουάριο του 2021, αποδεσμεύεται από τη θέση του επικεφαλής προπονητή της πρώτης ομάδας με τη λήξη του συμβολαίου του. 

Ο Στηβ ανέλαβε τη θέση του προπονητή σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα και την άφησε σε νέα ρεκόρ! Η ομάδα τερμάτισε με 63 πόντους και 18 νίκες και έθεσε το νέο ρεκόρ στα γκολ που σημειώθηκαν σε ένα παιχνίδι. Επίσης ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Πάφου έκανε ντεμπούτο του στην 1η ομάδα αυτή τη σεζόν υπό την ηγεσία του.

Το Σωματείο μας εκφράζει την ειλικρινή ευγνωμοσύνη του στον Στηβ και του εύχεται καλή τύχη στις μελλοντικές του επιλογές !

🗣️ Στηβ Κωνσταντινίδης: ‘’Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να καθοδηγήσω την ΠΑΦΟΣ FC για 18 παιχνίδια και εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και σε όλους. Είμαι σίγουρος ότι θα συναντηθούμε ξανά σύντομα. Τίποτα εκτός από καλή τύχη, υγεία και τις καλύτερες ευχές μου στην ομάδα και την οικογένεια Πάφου. “

🗣️ Roman Dubov: ’’Ο Στηβ είχε πολύτιμη συμβολή στην ανάπτυξη της ομάδας και έδειξε μεγάλη πρόοδο σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτή τη σεζόν. Χωρίζουμε τους δρ΄λομους μας με καλές αναμνήσεις και ελπίζουμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε στο μέλλον. Προσφέραμε στο Στηβ να παραμείνει στη δομή της ομάδας, αλλά αναζητά νέες προκλήσεις και είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Με σεβασμό και ευγνωμοσύνη, τον στηρίζουμε σε αυτήν την απόφαση και του ευχόμαστε ό, τι καλύτερο! “

δφδφγγγγδφγδφγ

Comments are closed.