29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • FIFA:Έξι μήνες αποκλεισμό στον Κίκο ή 100 χιλιάδες στην Δόξα!

FIFA:Έξι μήνες αποκλεισμό στον Κίκο ή 100 χιλιάδες στην Δόξα!

By on 29 Ιουνίου, 2021 0 18145 Views

Έσκασε βόμβα από απόφαση της ΦΙΦΑ για τον Πορτογάλο αμυντικό της Ομόνοιας Κίκο και την πρώην του ομάδα, την Αρούκα Πορτογαλία αφού δεν συμμορφώθηκαν σε προηγούμενη απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για να πληρώσει ο παίκτης ή η Αρούκα 100.000 στην Δόξα  Κατωκοπιάς.

Ως γνωστό, η ομάδα της Κατωκοπιάς είχε καταθέσει προσφυγή κατά του ποδοσφαιριστή, υποστηρίζοντας ότι παρότι είχε υπογράψει συμβόλαιο μαζί της το 2018 εντούτοις είχε αθετήσει την υπογραφή του και δεν εντάχθηκε ποτέ στο ρόστερ της.Πήγε σε ομάδα της Πορτογαλίας πριν έρθει στον Ολυμπιακό και καταλήξει στη συνέχεια στην Ομόνοια.

Η αρμόδια επιτροπή της ΦΙΦΑ δικαίωσε τη Δόξα, με τον Κίκο πλέον να τιμωρείται με καμπάνα αποκλεισμού από κάθε αγωνιστική δράση για τους επόμενους 6 μήνες ενώ στην Αρούκα επιβλήθηκε απαγόρευση μεταγραφών για τις επόμενες 3 μεταγραφικές περιόδους.

Με βάση αυτή την απόφαση της ΦΙΦΑ και για να παίξει μπάλα και πάλι άμεσα ο Κίκο καλείται να πληρώσει αυτός ή η Αρούκα το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ στην προσφυγική ομάδα μέσα στα επόμενα 24ωρα!!!

Ουσιαστικά η  διοίκηση του συλλόγου της Κατωκοπιάς είχε κυνηγήσει την περίπτωση του Κίκο και δικαιώθηκε αρχικά για 85 χιλιάδες ευρώ ενώ παίρνει και τόκους περίπου άλλες 15 χιλιάδες.

Η Ομόνοια αλλά και ο Ολυμπιακός δεν έχουν ΚΑΜΙΑ εμπλοκή στο όλο θέμα αφού είναι καθαρά θέμα του παίκτη αλλά και της Αρούκα πως θα βρουν την λύση με την Δόξα.