ΔΙΕΘΝΗ
Like

Μπαπέ vs Κριστιάνο (O Ρονάλντο θέλει ακόμα μια υπέρβαση)

23 Ιουνίου, 2021
232 Views
0 Comments
Μπαπέ vs Κριστιάνο (O Ρονάλντο θέλει ακόμα μια υπέρβαση)

Το πρόγραμμα του Euro περιλαμβάνει 4 ματς που καίγονται όλοι, ενώ ξεχωρίζει το Πορτογαλία-Γαλλία.

Ο νέος κόντρα στον παλιό. Το παιδί θαύμα κόντρα στον άνθρωπό που έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ. Κιλιάν Μπαπέ vs. Κριστιάνο Ρονάλντο. Με τη Γαλλία να είναι κάπως πιο άνετη (οι 4 βαθμοί αρκούν ακόμα και ως καλύτερη τρίτη για την Γαλλία), ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει μία ακόμη υπέρβαση.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ παίζει ένα από τα σημαντικότερα ματς της καριέρας του. Και γιατί θα βρεθεί πάλι κόντρα στους Γάλλους που ναι μεν ήταν αυτοί που έχασαν στον τελικό το 2016, άλλα ήταν κι αυτοί που του στέρησαν να παίξει στα 120 λεπτά του αγώνα μιας και τραυματίστηκε (από το σκληρό μαρκάρισμα του Παγιέ).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη σπάσει μια σειρά από ρεκόρ στο φετινό Euro, αλλά ο ίδιος κοιτάει μόνο τον τελικό. Και γνωρίζει καλά πως εάν χάσει σήμερα η Πορτογαλία είναι αρκετά πιθανό ν’ αποκλειστεί. Και θα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να είναι και η τελευταία του μεγάλη διοργάνωση με την Εθνική του ομάδα μιας και υπάρχουν μπροστά του τα προκριματικά του Μουντιάλ για το Κατάρ και ουδείς μπορεί να εγγυηθεί ότι η Πορτογαλία θα περάσει.

Comments are closed.