Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΕΝΩΣΗ:Δεν πρέπει να φοβόμαστε να μιλάμε όταν έχουμε δίκαιο…

14 Ιουνίου, 2021
16207 Views
0 Comments
ΕΝΩΣΗ:Δεν πρέπει να φοβόμαστε να μιλάμε όταν έχουμε δίκαιο…

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Νέων Παραλιμνίου και αναφέρεται προς τον πρόεδρο της ΚΟΠ.

Αναλυτικά:
Τοπόθετηση ΕΝΠ προς Πρόεδρο Ομοσπονδίας και απεθυνόμενη σε όλους τους Προέδρους
Δεν πρέπει να φοβόμαστε να μιλάμε όταν έχουμε δίκαιο.

Δεν μηδενίζομε την προσπάθεια της Ομοσπονδίας αλλά είναι γεγονός πως το πρωτάθλημα δεν παίχτηκε με τον ίδιο δίκαιο τρόπο για όλους. Αναγνωρίζουμε επίσης πως η αγωνιστική μας παρουσία δεν ήταν η αναμενόμενη. Δεν θα μιλήσουμε για το πρωτάθλημα αλλά για το οικονομικό. Δεν διεκδικούμε τίποτε το παράλογο παρά μόνον ισότητα και ισονομία
Η ΕΝΠ ψήφισε εναντίον στα συμφέροντα της 2 φορές για το καλό του ποδοσφαίρου και έχασε όλες τις προσφυγές. Η ΕΝΠ τηρούσε όλες τις υποχρεώσεις της προς το κράτος και σε αρκετές ομάδες χαρίστηκαν εκατομμύρια και ανακουφίστηκαν, αν αυτό ήταν για το καλό του ποδοσφαίρου, ενώ εμείς στην Επαρχία Αμμοχώστου χάνουμε δισεκατομμύρια, 3,5-4 δισεκατομμύρια. Δλδ ενώ ήμασταν τυπικοί, δεν θα μας χαριστούν λεφτά και θα είμαστε σε μειονεκτική θέση επειδή πληρώναμε.

Είχαμε 3 αλλαγές πρωτοκόλλου, καταπάτηση πρωτοκόλλου από την πρεμιέρα, όλες εναντίον της ΕΝΠ, είχαμε κορωνοίο τις τελευταίες 10 αγωνιστικές, είχαμε και το περιβόητο σφύριγμα του Νεοκλέους.

Η ΕΝΠ χάνει τα περιουσιακά της στοιχεία με unfair play, τα τηλεοπτικά, την εκτελεστική, προσφυγές, έχει ζημιές ενώ στην Επαρχία Αμμοχώστου δουλεύουμε με σενάρια 20-50% και οι επιχειρήσεις δεν μπορούν καν να πληρώσουν το ενοίκιο τους για 2 χρόνια. Δλδ αντί να βοηθήσουμε να μπορέσουμε να βγούμε από αυτή την άνευ προηγουμένου κρίση με ενέργειες όπως στην Γερμανία, εμείς πάμε να διαλύσουμε ιστορικά σωματεία

Η Επαρχία μας χάνει τα πιο πολλά λεφτά στην Κύπρο, όλοι το γνωρίζουν αυτό, άγγιξε την καταστροφή και είναι θέμα επιβίωσης πλέον για την ομάδα, ακούμε άλλους Προέδρους να υπερασπίζονται την ΕΝΠ.
Μεγάλο Respect στον Πρόεδρο του Eρμή κ.Λουκά Φανιέρο, που με μια ωραία χειρονομία αλληλεγγύης, γνώρισμα των νικητών και των “μεγάλων”, έδειξε την ανθρωπιά του αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες και την αδικία, την ανισοβαρή μεταχείριση, προσφέροντας την θέση του γραπτώς στην ομάδα της ΕΝΠ για την επόμενη μέρα. Δεν θα το έκαναν πολλοί.
ΔΣ ΕΝΠ

Comments are closed.