Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

N.ΣΑΛΑΜΙΝΑ:Θα διεκδικήσει τα αιτήματα της και θα σεβαστεί τις αποφάσεις

Ιούνιος 12, 2021
805 Views
0 Comments
N.ΣΑΛΑΜΙΝΑ:Θα διεκδικήσει τα  αιτήματα της και θα σεβαστεί τις αποφάσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα σχετικά με τις θέσεις της ενόψει της άτυπης Γενικής Συνέλευση κάνοντας λόγο ότι λήφθηκαν λήφθηκαν ετεροβαρείς αποφάσεις.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ενόψει της Άτυπης Γενικής Συνέλευσης ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι το μόνο που ζητά είναι να εξεταστούν με κάθε σοβαρότητα τα δίκαια αιτήματα του Σωματείου μας και δε θεωρούμε σε καμία περίπτωση ότι αυτό αποτελεί ειδική μεταχείριση. 

Το Σωματείο μας με Υπερηφάνεια και Αξιοπρέπεια  θα διεκδικήσει τα δίκαια αιτήματα του και θα σεβαστεί τις αποφάσεις.

Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι, σε μια πρωτόγνωρη αγωνιστική χρονιά, λήφθηκαν ετεροβαρείς αποφάσεις όπως:

1.     Αυθαίρετη και παράνομη απαγόρευση προπονήσεων της ομάδας μας από το Υπουργείο Υγείας κατά παράβαση του πρωτοκόλλου της ΚΟΠ 

2.     Αλλαγή Πρωτοκόλλων ΚΟΠ και Υπουργείου Υγείας σε παρόμοιες ή ίδιες περιπτώσεις από αυτές που αντιμετώπισε το Σωματείο μας. 

3.     Αλλαγή Προκήρυξης Πρωταθλήματος 10 ημέρες πριν την ολοκλήρωση της Α’ φάσης του Πρωταθλήματος ανατρέποντας τα μέχρι εκείνης της στιγμής δεδομένα.

Οι πιο πάνω αποφάσεις ή  και  ενέργειες έχουν αποβεί όλες εις βάρος του Σωματείου και θα πρέπει να συζητηθούν στην Άτυπη Συνέλευση της ΚΟΠ χωρίς σκοπιμότητα και με ειλικρίνεια, έτσι ώστε οι αποφάσεις που λαμβάνονται κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου να αντιμετωπίζουν όλες τις ομάδες με τον ίδιο τρόπο.
 

Comments are closed.