Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Με Ομόνοια και Ανόρθωση ξεκινά ο Απόλλωνας

9 Ιουνίου, 2021
1575 Views
0 Comments
Με Ομόνοια και Ανόρθωση ξεκινά ο Απόλλωνας

Πρεμιέρα στα φιλικά κόντρα στην Ομόνοια (26/6) θα πραγματοποιήσει ο Απόλλων, ενώ στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση (2/7) σε ένα ακόμα δυνατό τεστ πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία (4/7), όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή τους στην Κύπρο την Τρίτη (13/7), οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν απέναντι στη Δόξα στην τελευταία… πρόβα πριν τα ευρωπαϊκά ματς.

Την Παρασκευή (11/6) με τη διαδικασία των εργομετρικών εξετάσεων θα ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος 2021-22, ενώ την Κυριακή (20/6) η ομάδα θα μεταβεί στις Πλάτρες για για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει ότι η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 για την ομάδα μας ορίστηκε την Παρασκευή (11/06) όταν και θα ξεκινήσει η διαδικασία των εργομετρικών εξετάσεων των ποδοσφαιριστών.

Το πρώτο ραντεβού των ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο Απόλλων Columbia για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (15/06).

Την Κυριακή (20/06), η αποστολή της ομάδας μας θα μεταβεί στις Πλάτρες για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας όπου θα παραμείνει μέχρι την Πέμπτη (24/06).

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Κυριακή (04/07) όταν και η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι και την Τρίτη (13/07).

Η αποστολή της ομάδας μας θα καταλύσει στο αθλητικό κέντρο Sporthotel Royer το οποίο βρίσκεται στο Schladming της κεντρικής Αυστρίας.

Μέχρι στιγμής έχουν διευθετηθεί τρεις φιλικοί αγώνες στην Κύπρο. Πρώτος αντίπαλος η Ομόνοια Λευκωσίας την οποία θα αντιμετωπίσουμε το Σάββατο (26/06). Παρασκευή (02/07) θα αναμετρηθούμε με την Ανόρθωση και το Σάββατο (17/07) με τη Δόξα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα φιλικά αλλά και για το πρόγραμμα των φιλικών στην Αυστρία, θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Comments are closed.