20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σώθηκε η Δόξα και σφράγισε τον υποβιβασμό της Νέας Σαλαμίνας με τεσσάρα

Σώθηκε η Δόξα και σφράγισε τον υποβιβασμό της Νέας Σαλαμίνας με τεσσάρα

By on 25 Μαΐου, 2021 0 2029 Views

Θριαμβευτική νίκη πέτυχε η Δόξα που επιβλήθηκε της Νέας Σαλαμίνας με σκορ 1-4 στο στάδιο «Αμμόχωστος» και εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Αντίθετα, η Νέα Σαλαμίνα με πολύ άγχος και νευρικότητα, δέχθηκε πολύ βαριά ήττα και διαβαθμίστηκε στην δεύτερη κατηγορία.

Η Δόξα παρουσιάστηκε καλύτερη και κυρίως αποτελεσματική. Στο 23′ η Δόξα σκόραρε με τον Καλό, μετά από κλέψιμο της μπάλας από τον Σαντίκ. Στο 39΄ διπλασίασε το σκορ με γκολ του Μπόλιεβιτς, ο οποίος με κεραυνοβόλο σουτ νίκησε τον Βεσελόφσκι.

Ο Μηνά προσπάθησε με αλλαγές να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, όμως η Δόξα ήταν πιο επικίνδυνη. Στο 53΄ ο Άδωνη σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 61΄ σκόραρε ο Κίκας με ωραία ατομική προσπάθεια όμως το τέρμα ακυρώθηκε για χέρι του Εγγλέζου στο ξεκίνημα της φάσης.

Ωστόσο, η Δόξα σημείωσε ακόμη δύο τέρματα, στο 67′ με κεφαλιά του Μουκτάρη μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπόλιεβιτς, και στο 73′ ο Σαντίκ με ασίστ έδωσε την ευκαιρία στον Τραϊτσέφσκι να σημειώσει το 0-4. Στο 83′ ο Χριστοφόρου μείωσε με κεφαλιά για τη Νέα Σαλαμίνα.

Νέα Σαλαμίνα: Bεσελόφσκι, Σεργίου (46′ Κρεχίν), Παύλου (59′ Νικολάου), Τσουκαλάς (59′ Λεμέσιος), Χριστοφόρου, Καμισοκό, Βάγκνερ, Μουστιβάρ (46′ Βαρέλα), Οσέι (46′ Σιαθάς), Ντανίλο, Κονφέ

Στον πάγκο: Κίσσας, Βαρέλα, Λεμέσιος, Κρεχίν, Ντουβεντρού, Νικολάου, Σιαθάς, Σμοβς, Σανκόχ

Δόξα: Σισκόφσκι, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς, Μουκτάρης, Σαντίκ, Καρλίτος, Ασαμόα (84′ Οικονομίδης), Τραϊτσέφσκι (84′ Γκίλσον), Γκολομπάρτ (76′ Χριστοφή), Άδωνη, Κίκας (70′ Λουίς Κάρλος)

Στον πάγκο: Παρασκευάς, Γκίλσον, Οικονομίδης, Λούις Κάρλος, Μπιλάλ, Χριστοφή, Α. Φασουλιώτης, Μ. Φασουλιώτης, Γκλίσχικ

Κίτρινες: Τσουκαλάς, Λεμέσιος / Καλό, Τραϊτσέφσκι