28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

ΑΧΝΑ,ξέρες τι περάσανε… τι κάνανε… πως το κάνανε…

By on 23 Μαΐου, 2021 0 2469 Views

Αποθεώνει τους συντελεστές της παραμονής ο Εθνικός Άχνας. Οι Αχνιώτες γράφουν ένα σημείωμα-ανασκόπηση για την δύσκολη χρονιά που πέρασαν άπαντες στο Δασάκι. 

Αναφορά για το χτύπημα του κορωνοϊού, τον αγώνα με τον Απόλλωνα και την μεγάλη διαφορά που υπήρχε όταν η ομάδα ήταν τελευταία στη βαθμολογία.

Αναλυτικά:

ΑΧΝΑ’ ξέρες τι περάσανε… τι κάνανε… πως το κάνανε… Μια χρονιά που θα μας μείνει αξέχαστη. Μια χρονιά τόσο δύσκολη που κάνει την παραμονή να μοιάζει με όνειρο. Ευτυχώς για εμάς, στο Δασάκι «ονειροπόλους» έχουμε αρκετούς. Ακόμα και όταν δεν είχαμε περισσότερους από 5 ποδοσφαιριστές για να συμπληρώσουν την προπόνηση… κάποιοι δεν σταμάτησαν να πιστεύουν. Ακόμα και όταν δεν είχαμε κάποιον να ποτίσει το γήπεδο και να ετοιμάσει τα αποδυτήρια… κάποιοι δεν σταμάτησαν να πιστεύουν. Για να είμαστε ειλικρινείς υπήρχαν στιγμές που κάποιοι ήταν κοντά στο να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ο κορονοϊος ξεκίνησε από τον Εθνικό Άχνας – ευτυχώς αυτό δεν το πιστέψαμε. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτούς που βγήκαν μπροστά για να προστατέψουν το Σωματείο μας αλλά ούτε και αυτούς που με τις πράξεις τους προσέβαλαν όχι μόνο την ομάδα μας αλλά και ολόκληρη την κοινωνία μας. Ακόμα και όταν αναγκαστήκαμε να παίξουμε στις 3.10.2020… Κάποιοι συνέχισαν να πιστεύουν. Ήταν η πιο περιφανή ήττα στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας. Ακόμα και όταν οι μέρες και οι αγώνες περνούσαν βλέποντας 13 ομάδες πιο πάνω από εμάς και την ομάδα να προσπαθεί να βρει τα πόδια της μετά τον κορονοϊο, ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. Η πίστη έγινε πείσμα και το πείσμα… τρέλα. Γιατί αυτό που έκαναν μόνο τρελό μπορεί να χαρακτηριστεί. Ένα μπλε θαύμα. Ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, Διοίκηση, οπαδοί και φίλοι της ομάδας μας απλά απολαύστε το