29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Η Πάφος το βιολί της και η Σαλαμίνα σε κίνδυνο

By on 16 Μαΐου, 2021 0 4310 Views

Η Πάφος  του Στηβ Κωνσταντινίδη έδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι πως βρίσκει κίνητρο και το αποδεικνύει με τα αποτελέσματά της. Αυτή τη φορά, απέδρασε από το «Αμμόχωστος» αφού νίκησε με 2-1 τη Ν.Σαλαμίνα και μάλιστα με ανατροπή. Η που προηγήθηκε με τον Ντανίλο στο 25’ κράτησε το προβάδισμά της μέχρι το 47’, όταν και ο Βα με συρτό σουτ έφερε το ματς στα ίσα και ο Μπεριγκό στο 78’ με ένα τρομερό σουτ στην κίνηση, ανέτρεψε τα εις βάρος της ομάδας του δεδομένα.

Πλέον, με αυτή τη νίκη της Πάφου δείχνει να γίνεται αφεντικό για την 1η θέση του β’ γκρουπ ενώ τα πράγματα για τη N.Σαλαμίνα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα όσο αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Και αυτό διότι είναι ήδη στο -3 από τον Εθνικό που θα υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας αλλά και με ματς περισσότερο, αφού της απομένουν τρεις αγώνες για το φινάλε.

Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Κ. Μηνά): Βεσελόφσκι, Σεργίου, Καμισοκό, Κρεάν (84′ Βαρέλα), Ντανίλο, Τσουκαλάς, Μουστιβάρ (84′ Κονφέ), Νικολάου (84′ Μπρένο), Χριστοφόρου, Τσμοβς (66′ Οσέι), Βάγκνερ
Στον πάγκο: Κίσσας, Λεμέσιος, Ντουβεντρού, Σιαθάς, Σανκό

ΠΑΦΟΣ (Σ. Κωνσταντινίδης): Ρούτκο, Βαλεριάνος, Κβίντα, Σάιθ, Αουρέλιο, Καμπράλ, Φουρ (86′ Φυλακτού), Πάντσεον, Βα (84′ Μέρφι), Βαλακάρι, Μπεριγκό (84′ Τόρες)
Στον πάγκο: Πέτρου, Αντωνίου, Κούζικ, Χαριδήμου, Ράκελς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βάγκνερ, Νικολάου / Πάντσεον

Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή
Α’ Βοηθός: Μάριος Δημητριάδης
Β’ Βοηθός: Ανδρέας Π. Ανδρέου
4ος: Παναγιώτης Χατζηγεωργίου
VAR: Μάριος Χριστοφόρου
AVAR: Ανδρέας Μ. Αργυρού
Παρατηρητής: Μιχάλης Καραϊσκάκης