Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΧΡΙΣΤΟΦΗ:Καμιά ομάδα στην Κύπρο δεν έζησε κάτι τέτοιο πριν τον τελικό…

16 Μαΐου, 2021
1078 Views
0 Comments
ΧΡΙΣΤΟΦΗ:Καμιά ομάδα στην Κύπρο δεν έζησε κάτι τέτοιο πριν τον τελικό…

Πολύ ευτυχισμένος και ικανοποιημένος από την κατάκτηση του κυπέλλου από την Ανόρθωση εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0, ο Δημήτρης Χριστοφή. Ο Τζίμυς που αγωνίστηκε ως αλλαγή στον τελικό και βοήθησε και αυτός με τη σειρά του στην κατάκτηση του τίτλου, ανάφερε πως αυτό που έγινε πριν το τελικό δεν το βιώσε καμιά άλλη ομάδα στην Κύπρο.

Τα κυριότερα σημεία των δηλώσεων του πιο κάτω.

Για τη χθεσινή βραδιά: «Δεν θυμούμαι τι ώρα πήγα για ύπνο. Ήταν τεράστια η χαρά όχι μόνο για εμάς, για όλο τον κόσμο. Πέρασαν πολλά χρόνια να πάρουμε τίτλο και δεν γινόταν αυτό για την Ανόρθωση. Ήταν η πρώτη μου φορά που πανηγύρισα με τον κόσμο της Ανόρθωσης και ελπίζω να μην είναι η τελευταία».

Για τον τελικό: «Ήταν ένας πάρα πολύ καλός τελικός και δίκαια ήταν και εκεί ο Ολυμπιακός. Στο τέλος μέτρησε η εμπειρία και πήραμε το κύπελλο».

Για τον ίδιο και αν μέτρησε η εμπειρία του: «Είμαι σε μια ηλικία που έχω και εμπειρία. Προσπαθώ να δίνω τα πάντα. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Τα πήγαμε καλά όμως».

Για την παρουσία του: «Βοήθησα την ομάδα αλλά δεν ήμουν μόνος εγώ, ήταν όλη η ομάδα. Η εμπειρία έρχεται με τον καιρό και με τα μεγάλα παιχνίδια».

Για τον κόσμο και πόσο διψούσε για επιτυχία: «Το βιώσαμε και μια μέρα πριν το παιχνίδι με τον κόσμο που ήρθε. Ήταν πρωτόγνωρο. Καμιά ομάδα στην Κύπρο δεν έζησε κάτι τέτοιο πριν τον τελικό. Μας βοήθησε πολύ, κάποιους ίσως να τους επηρέαζε αρνητικά, αλλά για εμάς ήταν θετικό. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά απέναντι βρήκαμε ένα εξαιρετικό τερματοφύλακα, τον Νεόφυτο, που ήταν σε τρομερή βραδιά».

Για το αν είναι δικαίωση για τον ίδιο ο τελικός; «Μπορείς να το πεις δικαίωση, μπορείς να το πεις και επιτυχία. Πάντα υπάρχουν θετικά και αρνητικά στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή. Μας έλειπε ο τίτλος σαν ομάδα, και βοήθησα την ομάδα, και στην τελική ήταν δικαίωση».

Comments are closed.