27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O Εθνικός επιμένει και αντέχει…Διπλό -βήμα σωτηρίας κόντρα στην Δόξα

O Εθνικός επιμένει και αντέχει…Διπλό -βήμα σωτηρίας κόντρα στην Δόξα

By on 7 Μαΐου, 2021 0 5315 Views

Με το γκολ του Ζακπά στο 65ο λεπτό ο Εθνικός έφυγε νικητής από την έδρα της Δόξας και πήρε 3 πολύτιμους βαθμούς στην μάχη για την αποφυγή της διαβάθμισης.

Η ομάδα της Άχνας έφτασε τους 41 βαθμούς, έμεινε στους 42 η Δόξα.

Α΄ημίχρονο:

Πολύ καλός ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο με την Δόξα να είναι η ομάδα που είχε την υπεροχή όμως υστερούσε στην τελική προσπάθεια.

Ο Εθνικός ήταν η ομάδα που έφτιαξε την πρώτη ευκαιρία, όταν στο 16΄ο Ζακμπά φάτσα με το τέρμα δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας και να την σπρώξει στο πλεκτό μετά την μπαλιά του Κουντομπνιακ.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Σαντίκ μόνος μέσα από την μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να βάλει σωστά το κεφάλι, η μπάλα ακούμπησε στον όμως του Φιλανδού και χάθηκε σπουδαία ευκαιρία για την Δόξα.

B’ ημίχρονο:

Στην επανάληψη η Δόξα απείλησε με ένα σουτ του Τραιτζέφσκι στο 50΄ενώ ο Εθνικός απάντησε λίγο αργότερα με ένα πλασέ του Ουαλί από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο 65΄ο Εθνικός βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα με τον Ζακμπά. Ο Ούαλι βρήκε τον Αφρικανό μέσα στην περιοχή, αυτός απέφυγε τον αντίπαλο του και πλάσαρε για το 0-1.

Η Δόξα στο 78΄είχε τελική με τον Λουίς Κάρλος όμως το πλασέ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Στην επόμενη φάση μία σέντρα του Τραιτζέφσκι λίγο έλειψε να καταλήξει γκολ, έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπογκαντίνοφ.

Στο 90΄η κεφαλιά του Γκολομπάρτ μετά από κόρνερ πέρασε λίγο έξω. Στο 93΄ο Παπαγεωργίου βρέθηκε φάτσα με το 2-0 όμως την τελευταία στιγμή έδιωξε η άμυνα της Δόξας.

Δόξα: Σισκόφσκι, Εγγλέζου (79′ Γκλίσιτς), Μπόλιεβιτς (69′ Μπιλάλ), Μουκτάρης, Σαντίκ, Καλό (62′ Λουίς Κάρλος), Ασαμόα, Τραϊτσέφσκι (79′ Γκίλσον), Γκολομπάρτ, Άδωνη (79′ Κέβιν Ολιβέιρα), Κίκας

Στον πάγκο: Παρασκευά, Γκίλσον, Κέβιν Ολιβέιρα, Λουίς Κάρλος, Μπιλάλ, Χριστοφή, Α. Φασουλιώτης, Μ. Φασουλιώτης, Γκλίσιτς

Εθνικός Άχνας: Μπογκατίνοφ, Ουαλί (67′ Παπαγεωργίου), Περατικός, Μιγκελίτο (55′ Κ. Ηλία) Ντόλεζαλ (81′ Ντεϊβίσον), Κουντόμπιακ, Ζάκπα, Γκόρουπετς, Κυπριανού, Ταράσοφς, Μαΐντεβατς (55′ Μ. Ηλία)

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Κ. Ηλία, Μ. Ηλία, Παπαγεωργίου, Χαραλάμπους, Ντεϊβίσον, Κοστόφσκι, Χριστοφή, Σάβιτς

Κίτρινες: Καρλίτος, Μουκτάρης, Τραϊτσέφσκι, Σαντίκ, Εγγλέζου, Κέβιν Ολιβέιρα, Ασαμόα / Ζάκπα, Ντόλεζαλ, Ταράσοβς