25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τριάρα ελπίδας για τη Ν.Σαλαμίνα ,μαχαιριά για τον Ερμή

Τριάρα ελπίδας για τη Ν.Σαλαμίνα ,μαχαιριά για τον Ερμή

By on 7 Μαΐου, 2021 0 9072 Views

Ο Τσουκαλάς… ανέλαβε να κρατήσει τη Νέα Σαλαμίνα στην α΄ κατηγορία. Ο Ελλαδίτης με δύο γκολ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «ερυθρολεύκξων» στην τεράστια νίκη επί του Ερμή με 3-1. Πλέον η Νέα Σαλαμίνα έπιασε τον Εθνικό Άχνας στην βαθμολογία και περιμένει.
Κι’ όμως το παιχνίδι δεν άρχισε με τις καλύτερες προυποθέσεις για τους τυπικά γηπεδούχους. Ο Ερμής μπήκε πιο δυνατά και πολύ νωρίς στο 5ο λεπτό πήρε προβάδισμα. Ο Δημητρίου είδε τον Φίλμπρεζτ στην περιοχή, του έκανε μια συστημένη μπαλιά και αυτός κάρφωσε με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα του Βεσελόφσκι.
Κάπου εκεί η Νέα Σαλαμίνα ξύπνησε. Ο Ντανίλο στο 9΄ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Ερμή και έφερε το παιχνίδι στα ίσα για να πάρει την σκυτάλη ο Σταύρος Τσουκαλάς. Στο 18΄ ο Ελλαδίτης με κεφαλιά έκανε την ολική ανατροπή και στο 49΄ με ένα ξερό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της Νέας Σαλαμίνας με τον Κωνσταντίνο Μηνά στον πάγκο.
Από την άλλη τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά δύσκολα για τον Ερμή που μόνο με ένα θαύμα θα μπορέσει να μείνει στην μεγάλη κατηγορία.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Κ.Μηνά): Βεσελόφσκι, Σεργίου, Νικολάου (87΄ Μπρένο), Τσουκαλάς, Χριστοφόρου, Καμισοκό, Οσέι (77΄ Σανκό), Τσμοβς, Σιαθάς (67΄ Κρεάν), Ντανίλο, Μουστιβάρ
Στον πάγκο: Κίσσας, Ανδρέου, Λεμέσιος, Παύλου, Ντουβεντρού, ΠικήςΕΡΜΗΣ (Δ.Δασκαλάκης): Φιρινίδης, Δημητρίου, Γαβριήλ, Καραγκούνης, Φόλμπρεχτ, Ρουσιάς, Ντίας (46΄ Παντελή), Γκάταριτς (67΄ Παπαθανασίου), Σαντό (28΄ Κοβάσεβιτς), Κυριακίδης (67΄ Βάλπορτ), Σιντιμπέ
Στον πάγκο: Αντωνίου, Μέιρα, Κύπρου, Καϊσερλίδης, Γεωργίου
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μουστιβάρ, Τσουκαλάς/Σάντο, Ντίας, Παντελή

Διαιτητής: MARCINIAK SZYMON
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
4ος Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
VAR: MUSIAL TOMASZ ADAM
AVAR: Δημητρίου Βασίλης
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας