23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024

Η Δόξα με εξάρα πήρε θέση παρομoνής με σιγουριά

By on 28 Απριλίου, 2021 0 22395 Views

Mεγάλη νίκη για την Δόξα στο εξ΄αναβολής παιχνίδι με την Καρμιώτισσα που αγωνίστηκε με αρκετούς νεαρούς. Η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά επικράτησε 6-1 της ουραγού ομάδας, ανέβηκε στους 42 βαθμούς και νιώθει πολύ πιο άνετα στην μάχη που γίνεται εκεί στα χαμηλά.
Η Δόξα ήταν καταιγιστική και δεν πανικοβλήθηκε όταν η Καρμιώτισσα έδειξε να μπαίνει ξανά στο παιχνίδι και η νίκη της ήταν θέμα εμπειρίας και ποιότητας.
Στο 16΄ ο Μπιλάλ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο Μακάρειο, ενώ στο 20΄ ο Σαντίκ έχασε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Παπλωματάς. Ότι δεν έκανε στο 20΄ το έκανε στο 24΄ ο Φινλανδός ο οποίος έκανε το 2-0 αλλά η Καρμιώτισσα μπήκε ξανά στο ματς. Στο 34΄ ο Σάσι μείωσε σε 2-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 54΄ ο Καρλίτος έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο γκολ στην Δόξα  και πέντε λεπτά αργότερα ο Σαντίκ έκανε το 4-1. Το 5-1 έκανε ο Τραϊτσέφσκι με το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Δόξας στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης και το τελικό 6-1 ήρθε από τον Ασαμόα στο 89΄.ΔΟΞΑ (Μ.Σατσιάς): Σισκόφσκι, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς (57΄ Γκίλσον), Σαντίκ (71΄ Φασουλιώτης), Μπιλάλ (57΄ Κίκας), Χριστοφή, Καρλίτος (57΄ Λουίς Κάρλος), Ασαμόα, Τραϊτσέφσκι, Γκολομπάρτ (35΄ Μουκτάρης), Άδωνη
Στον πάγκο: Παρασκευάς, Μιχαηλίδης, , ΓκλίσικΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Γ.Ποντικός):  Παπλωματάς, Μπουμπακαρί (71΄ Χερζκοβιτς), Ρομό, Χρυσοστόμου (62΄ Χατζηβασίλης), Κωμοδίκης, Σασί, Σάββα, Καψός, Δημητρίου (62΄ Βαλέντε) (79΄ Γεωργίου), Ρέινολντς, Νεοφύτου (62΄ Ορφανίδης)
Στον πάγκο: Κίττος, Στυλιανού,  Μιχαήλ, ΓενεθλίουΚΙΤΡΙΝΕΣ: Άδωνη
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Δημητριάδης Μάριος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Καραϊσκάκης