Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Μακριά η Πάφος από εικασίες για Κετσπάγια ή άλλο προπονητή

26 Απριλίου, 2021
278 Views
0 Comments
Μακριά η Πάφος από εικασίες για Κετσπάγια ή άλλο προπονητή

Ο κ.Roman Dubov εκ μέρους της διοίκησης της Πάφου FC σχολιάζει τις φήμες περί διαπραγματεύσεων με τον κ.Timur Ketsbaia.
«Η συμφωνία συνεργασίας της ΠΑΦΟΣ FC με τον παρών προπονητή ισχύει μέχρι το τέλος αυτής της περιόδου και δεν διεξάγονται διαπραγματεύσεις με άλλους υποψήφιους προπονητές αυτή τη στιγμή. Από σεβασμό προς την ομάδα και τον προπονητή, πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο να μην μπούμε σε διαπραγματεύσεις με πιθανούς υποψηφίους για τη θέση υπό αυτές τις συνθήκες».
Απαντώντας σε αναφορές και άρθρα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με προσφορά της Πάφου προς τον κ.Ketsbaia, δηλώνουμε τα εξής:
«Σεβόμαστε πολύ τον κ.Ketsbaia και τη συμβολή του στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, το Σωματείο ουδέποτε συναντήθηκε με το συγκεκριμένο προπονητή, ούτε μπήκε σε καμία συζήτηση μαζί του, ούτε και εξέφρασε ενδιαφέρον, επειδή η ΠΑΦΟΣ FC είχε διαφορετικό όραμα τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα – ως προς το ρόλο των υποψήφιων προπονητών.
Όπως έχουμε ξανά αναφέρει, το οικονομικό μας μοντέλο διαφέρει από τους άλλους Κυπριακούς Συλλόγους και: προς το παρόν ο προϋπολογισμός της Πάφου για 20 προπονητές είναι το ποσό των 400.000 ευρώ ετησίως. Περιλαμβάνει όχι μόνο την ομάδα Α ‘και την ομάδα Κ19 αλλά και το σύνολο των προπονητών της Ακαδημίας.
Συνοψίζοντας, ευχόμαστε στον κ. Ketsbaia και στους αντιπροσώπους του τα καλύτερα με τις διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο και ελπίζω ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα αφήσουν την Πάφο μακριά από εικασίες σχετικά με αυτό το θέμα στο μέλλον».

Comments are closed.