Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΓΙΑΝΕΦΣΚΙ:Είναι σημαντική νίκη από πλευράς ψυχολογίας,κυρίως για τον τελικό

26 Απριλίου, 2021
182 Views
0 Comments
ΓΙΑΝΕΦΣΚΙ:Είναι σημαντική νίκη από πλευράς ψυχολογίας,κυρίως για τον τελικό

Δείτε όλα όσα είπε ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

“Ήταν μια καλή εμφάνιση και νίκη για εμάς και συγχαίρω τους παίκτες και όλο το προσωπικό. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο κόντρα σε μια από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά σωματεία της Κύπρου. Έχει πολύ καλούς παίκτες. Πήραμε ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια και κυρίως για τον τελικό”.

“Είμαι ικανοποιημένος και για τα 90+4 λεπτά. Αξίζαμε τη νίκη. Είχαμε λίγα προβλήματα με σέντρες στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο που δημιούργησε έτσι κάποιες φάσεις η Ανόρθωση. Το διορθώσαμε στη συνέχεια και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό στα επόμενα παιχνίδια”

“Στα παιχνίδια με την Ανόρθωση κερδίσαμε και στα δύο όμως αυτό δεν πρέπει να μας κάνει να πετάμε. Καλή επιτυχία στην Ανόρθωση στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Και θα τα πούμε στις 15 του Μάη”.

Για τους νεαρούς… “Όταν ήρθα δεν ήξερα τόσο καλά όλους τους παίκτες. Ρώτησα και δούλεψα μαζί τους στις προπονήσεις. Δούλεψαμε με αυτές τις ηλικίες στην Μπριζ και ξέρω. Περίμεναν υπομονετικά την ευκαιρία και μόλις μπορούσαμε τους βάλαμε στα παιχνίδια, μαζί με τον Κυπριανό  που ήταν ο τελευταίος που μπήκε. Πρέπει να δουλέψουν. Ξεχωρίζει ήδη ο Στέφανος και ο Φίλιππος που πήραν λεπτά παραπάνω και είναι σχεδόν έτοιμοι. Το αξίζουν. Πρέπει όλοι να συνεχίσουν να δουλεύουν”

Για τον τελικό με την Ανόρθωση… “Δεν έχει μυστικά η μια ομάδα από την άλλη. Μπορώ να πω πως στα 90 λεπτά του τελικού δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Θα διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Τώρα αν ποιες είναι οι πιθανότητες δεν το ξέρω. Ελπίζω εμείς να κερδίσουμε το τρόπαιο”.

Comments are closed.