19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κράτησε το +3 ο Εθνικός που άξιζε τη νίκη κόντρα στο ΑΠΟΕΛ(1-1)

Κράτησε το +3 ο Εθνικός που άξιζε τη νίκη κόντρα στο ΑΠΟΕΛ(1-1)

By on 25 Απριλίου, 2021 0 12590 Views

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Δασάκι, ανάμεσα στον Εθνικό Άχνας και το ΑΠΟΕΛ, για την 8η αγωνιστική της β΄ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.
Με το καλημέρα του αγώνα και συγκεκριμένα στο 4ο λεπτό, το ΑΠΟΕΛ πήρε προβάδισα στο σκορ με τον Μπέν Σαχάρ ενώ ο Ζάκπα στο 36ο λεπτό έφερε τον αγώνα στα ίσια. Το 1-1 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν δημιουργήθηκαν οι μεγάλες ευκαιρίες με αποτέλεσμα το 1-1 που διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος, να μείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό. Ο Εθνικός που πάλεψε για τη νίκη και μετά το γκολ που δέχθηκε αντέδρασε και ισοφάρισε αλλά δεν ήρθε το δεύτερο γκολ είναι στο +3 από την ζώνη υποοβιβασμού ωστόσο αν κέρδιζε θα είχε 5 βαθμούς ασφάλεια.Πάντως έδειξε ότι μπορεί να δώσει με επιτυχία την μάχη για σωτηρία.Το ΑΠΟΕΛ αιφνιδίασε αλλά έδειξε τις αδυναμίες του για άλλη μια φορά άσχετα αν δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο.

Οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά παράπονα από τον διαιτητή κ.Β.Δημητρίου ο οποίος έδειξε ότι δεν ελιναι σε καλή κατάσταση


4′ ΓΚΟΛ 0-1
. Ο Μπεν Σαχάρ γίνεται κάτοχος της μπάλας μετά από ασιστ του Γκάρνερ και με εύστοχο σουτ εντός περιοχής νίκησε τον Μπογκατίνοφ για το 0-1.

14‘ Μετά από σέντρα του Ζάκπα, ο Μ.Ηλία προσπάθησε να κάνει το γυριστό σουτ χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει καθώς δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε.

36′ ΓΚΟΛ 1-1. Ο Ουαλί εντός περιοχής έκανε το γύρισμα, και ο Ζάκπα με κοντινή προβολή νίκησε τον Ουζόχο για το 1-1 του Εθνικού.
41
‘ Σουτ του Παπαγεωργίου, μαζεύει ο Ουζόχο.
42‘ Σουτ από τον Μπεν Σαχάρ, μαζεύει ο Μπογκατίνοφ.


48
‘ Σουτ από τον Ζαχίντ εκτός περιοχής, μαζεύει ο Μπογκατίνοφ.

57‘ Ο Μ.Ηλία έπεσε στο έδαφος και διαμαρτυρήθηκε ότι δέχθηκε χτύπημα από τον Κατσαντώνη. Η φάση ήταν μέσα στην περιοχή, όμως, ο διαιτητής άφησε τον αγώνα να συνεχιστεί.
63′ Μετά από σέντρα του Γουίλερ, ο Γκάρνερ έκανε την κεφαλιά όμως ο Μπογκατίνοφ απέκρουσε ασταθώς και στην επαναφορά ο Γκάρνερ πάλι, σε νέα προσπάθεια δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
64′ Σουτ του Ουαλί, μπλοκάρει ο Ουζόχο.

71′ Σουτ από τον Ντόλεζαλ, κοντράρει η μπάλα και απομακρύνεται.


89′ Πήγε να βγει μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό. Μετά από κόντρα, η μπάλα έφτασε στον Ηλία ο οποίος από το ύψος ης περιοχής δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την φάση. Έβαλε την κόντρα και ο Σάντος στην συγκεκριμένη φάση.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ (Η.Χαραλάμπους): Μπογκατίνοφ, Κυπριανού, Ταράσοβς, Ουαλί(86’Χριστοφή), Περατικός, Μιγκελίτο(67′ Κ.Ηλία), Γκόρουπετς, Παπαγεωργίου(67′ Ντόλεζαλ), Χουντόμπιακ, Μ.Ηλία, Ζάκπα.
Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Ιωάννου, Κ.Ηλία, Χαραλάμπους, Ντέιβισον, Ντόλεζαλ, Χριστοφή, Σάβιτς, Κουμής.
ΑΠΟΕΛ (Σ.Πουρσαϊτίδης): Ουζόχο, Βινίσιους, Σάντος, Λούντεμο(46’Ντε Βινσέντι), Σαχάρ(72′ Κούτσακος), Ανουάρ, Κατσαντώνης, Ζαχίντ(77′ Ντίας ), Νσούε, Ζαμπάλα(46’Γουίλερ), Γκάρνερ(86′ Νούχιου).
Στον πάγκο: Σίλβα, Ντίας, Νούχιου, Ντε Βινσέντι, Μερκής, Γουίλερ, Σιέλης, Γεωργίου, Κούτσακος.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μ.Ηλία /Σάντος, Ζαμπάλα, Λούντεμο, Ντε Βινσέντι, Ζαχίντ, Βινίσιους, Ντίας,

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος
Παρατηρητής: Ανδρέας Γεωργίου