Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ:Υπήρχε αισιοδοξία, μια αύρα που μας έδωσε αυτοπεποίθηση και ελπίδα αλλά δυστυχώς …

21 Απριλίου, 2021
1812 Views
0 Comments
ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ:Υπήρχε αισιοδοξία, μια αύρα που μας έδωσε αυτοπεποίθηση και ελπίδα αλλά δυστυχώς …

Οι δηλώσεις του Σάββα Πουρσαϊτίδη στην διάσκεψη Τύπου μετά τον αποκλεισμό από την Ανόρθωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ:

«Είμαστε στεναχωρημένοι, απογοητευμένοι, πολλά… Δυστυχώς χάθηκε ένας μεγάλος στόχος. Όταν είσαι ΑΠΟΕΛ είναι δεδομένο ότι κυνηγάς τους μεγάλους στόχους έστω και σε μια κακή χρονιά. Υπήρχε αισιοδοξία και μια αύρα που μας έδωσε αυτοπεποίθηση και ελπίδα αλλά δυσυτχώς πληρώσαμε κάποιες αδράνειες με πολύ άσχημο τρόπο, χωρίς ο αντίπαλος να δημιουργήσει κάτι ιδιαίτερο. Στις πρώτες επισκέψεις του σκόραρε. Αν και ισοφαρίσαμε, δυστυχώς στην 2η επίσκεψη της Ανόρθωσης σε μια στημένη φάση, δεχθήκαμε δεύτερο γκολ και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα και μετά βλέπουμε».

Τι περνάει από το μυαλό του: «Περνάνε πολλά. Η ουσία είναι να τελειώσει η φετινή σεζόν και έχουμε χρόνο για την επόμενη».

Για την επόμενη μέρα: «Όταν μιλάτε για την επόμενη μέρα εννοείτε αύριο; Θα εκμεταλλευτούμε όλους τους παίκτες στα εφτά επόμενα παιχνίδια και βλέπουμε. Πληρώνονται, έχουν συμβόλαια. Κάποιοι – όχι κάποιοι, όλοι – πρέπει να αποδείξουν ότι πρέπει να βρίσκονται σε αυτή την ομάδα, είναι στα  δικά τους πόδια περισσότερο».

Comments are closed.