26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Aλλάζει και τον τρίτο προπονητή η Ν.Σαλαμίνα.Τέλος ο Χρύσης

Aλλάζει και τον τρίτο προπονητή η Ν.Σαλαμίνα.Τέλος ο Χρύσης

By on 20 Απριλίου, 2021 0 2982 Views

Μόλις πέντε βδομάδες και ισάριθμούς αγώνες αγώνες «άντεξε» στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας ο Χρύσης Μιχαήλ.

Η ομάδα της Αμμοχώστου ενημέρωσε για τη λύση της συνεργασίας της με τον Κύπριο κόουτς, με τον οποίον οι ερυθρόλευκοι δεν πανηγύρισαν τρίποντο, μετρώντας δύο ήττες και δύο ισοπαλίες στους αγώνες πρωταθλήματος και μία νίκη χωρίς αντίκρισμα στον επαναληπτικό προημιτελικό με την ΑΕΛ, όπου έκανε ντεμπούτο (17/3).

Η χθεσινή (19/4) εντός έδρας ισοπαλία με την ουραγό και αδιάφορη (βαθμολογικά) Καρμιώτισσα ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Μιχαήλ στον πάγκο της προσφυγικής ομάδας, η διοίκηση της οποίας έκρινε πως χρειαζόταν νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, σε αυτό το πολύ κρίσιμο χρονικό σημείο.

Υπενθυμίζουμε πως μετά το χθεσινό αποτέλεσμα η Νέα Σαλαμίνα παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού με 34 βαθμούς, στο -2 από τη Δοξα που έχει αγώνα λιγότερο και στο -3 από τον Εθνικό.

Ο Μιχαήλ ήταν ο τρίτος προπονητής των ερυθρολεύκων τη φετινή σεζόν μετά τους Πάμπο Χριστοδούλου και Σάββα Δαμιανού, με την ομάδα της Αμμοχώστου να ξεκινά πλέον την αναζήτηση για τον τέταρτο.

Η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Χρύση Μιχαήλ.

Ευχαριστούμε τον Χρύση και όλη την προπονητική του ομάδα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια!