25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Ανάσα για τον Ερμή που κέρδισε 2-0 το ΑΠΟΕΛ

By on 17 Απριλίου, 2021 0 7921 Views

Μια πολύ σημαντική νίκη για τον Ερμή ο οποίος επικράτησε του ΑΠΟΕΛ με 2-0 με γκολ του Δημητρίου από το 11′ και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καϊσερλίδη στο 91′. Στον πρώτο αγώνα του Δασκαλάκη στον πάγκο ο Ερμής κέρδισε το ΑΠΟΕΛ που άεχισε με πολλές ρεζέρβες και νεαρούς και όταν νμπήκαν στο παιχνίδι πρωτοκλασάτοι της 11αδας ήταν κάπως αργά.Τώρα ο Ερμής ανέβηκε στους 32 βαθμούς έχει ελπίδες σωτηρίας ενώ το ΑΠΟΕΛ σκέφτεται μόνο τον αγώνα της Τετάρτης με την Ανόρθωση

Στο 11′ ο Ερμής άνοιξε το σκορ με τον Δημητρίου! Ο Δημητρίου έκανε τη συρτή σέντρα από τα αριστερά, ο Ζόρζε προσπάθησε να διώξει αλλά βρήκε αέρα και η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα του Σίλβα για το 1-0.

Στο 17′ το ΑΠΟΕΛ έχασε ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ο Γαβριήλ έκανε την ατομική ενέργεια από τα αριστερά, έκανε και τη σέντρα όμως ο Μπεν Σαχάρ από θέση βολής έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα έξω.

Στο 26′ έγινε λάθος από την άμυνα του ΑΠΟΕΛ, ο Σιντιμπέ πήρε τη μπάλα και αφού είδε τον Σίλβα εκτός περιοχής έκανε το σουτ όμως ο Πορτογάλος κατάφερε να διώξει σε κόρνερ.

Στο 37′ ακόμη ένα λάθος από το ΑΠΟΕΛ, από τον Σίλβα αυτή τη φορά, η μπάλα έφτασε στον Ρουσιά που έκανε το πλασέ όμως έπεσε την τελευταία στιγμή και έδιωξε ο Ζόρζε.

Δύο λεπτά αργότερα, μεγάλη ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ από την μπαλιά του Βρόντη, ο Μπεν Σαχάρ βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ερμή, πήγε να πλασάρει το Φιρινίδη, δεν τα κατάφερε και έδιωξαν οι αμυντικοί του Ερμή

Στην επανάληψη, το ΑΠΟΕΛ είχε δοκάρι μετά από δυνατό σουτ του Μπεν Σαχάρ στο 60′.

Στο 73′ ακόμη μια καλή στιγμή για το ΑΠΟΕΛ. Ο Γουίλερ έκανε τη σέντρα, ο Νούχιου έπιασε τη δυνατή κεφαλιά όμως ο Φιρινίδης κατάφερε και απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα, ακόμη μια ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ. Ο Ζαχίντ έκανε το γύρισμα στην περιοχή από αριστερά, ο Κλωναρίδης έκανε το πλασέ στην κίνηση, λίγο έξω η μπάλα.

Στο 89′ ο Λούκας Σωτηρίου σφύριξε πέναλτι υπέρ του Ερμή σε ανατροπή του Καϊσερλίδη από τον Σίλβα. Ο Καϊσερλίδης ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 2-0.

Ερμής: Φιρινίδης, Καραγκούνης, Δημητρίου, Γαβριήλ, Ρουσιάς (82′ Παπαθανασίου), Ντίας, Φόλπρεχτ (71′ Μέιρα), Κοβάσεβιτς (71′ Παντελή), Γκάταριτς (58′ Σάαντο), Κυριακίδης, Σιντιμπέ

-Στον πάγκο οι Αντωνίου, Μέιρα, Παπαθανασίου, Ζαβός, Χριστοδούλου, Καϊσερλίδης, Αλαμπρίτης, Παντελή

ΑΠΟΕΛ: Σίλβα, Σιέλης, Γουίλερ (76′ Ζαμπάλα), Αποστολάκης, Ζόρζε, Ντίας (46′ Λουντέμο), Βρόντης (65΄Ζαχίντ), Ντε Βινσέντι, Γαβριήλ (53′ Νούχιου), Κατσαντώνης (46′ Κλωναρίδης), Σαχάρ

-Στον πάγκο οι Ουζόχο, Σάντος, Λουντέμο, Νούχιου, Ζαχίντ, Κλωναρίδης, Μερκής, Ζαμπάλα, Γεωργίου

Κίτρινες: Γκάταριτς, Κυριακίδης / Ντίας, Κατσαντώνης

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Στρούθου Αντρέας
VAR: Δημητρίου Βασίλης
AVAR: Δημητριάδης Μάριος
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας