26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Βολικό Χ για την Δόξα, σε δύσκολη θέση η Ένωση

By on 16 Απριλίου, 2021 0 644 Views

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο «Τάσος Μάρκου» μεταξύ της ΕΝΠ και της Δόξας, με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα, αφού διατήρησαν το +8 από την ΕΝΠ και πλέον βρίσκονται στο +3 από τη Ν.Σαλαμίνα. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες

Σε ένα παιχνίδι όπου η Δόξα μπήκε καλύτερα και είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Μουκτάρη ενώ ήλεγξε το ρυθμό στην μεγαλύτερη διάρκεια του α’ ημίχρονο. Προσπάθησε να ισορροπήσει η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου που έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο, όμως δεν δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να απειλήσει την εστία του Σισκόφσκι. Αντίθετα, στο β’ ημίχρονο η Ένωση ήταν αυτή που βρήκε τις καλύτερες ευκαιρίες, με κορυφαία αυτή του Ντένινγκ στο 83′, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Σισκόφσκι στο τετ α τετ. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχαμε διπλή χρήση του on-field review από τον Βασίλη Δημητρίου στο παιχνίδι όπου και τις δύο φορές πήρε τελικά τη σωστή απόφαση.


*
Με καθυστέρηση 20′ λεπτά η  έναρξη του αγώνα, λόγω απουσίας ασθενοφόρου από το γήπεδο.  Έναρξη στο παιχνίδι.
4′  Μετά από κόρνερ του Μπόλιεβιτς, ο Μουκτάρης ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γκατσέφσκι.
14′ Μετά από προσπάθεια του Θεοδώρου, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γκλομπάρτ και κατέληξε σε κόρνερ. Ο Βασίλης Δημητρίου εξέτασε τη φάση μέσω on-field review και έδειξε κόρνερ. Ορθή απόφαση από τον ρεφ, αφού πρώτα η μπάλα βρίσκει στο πόδι του Γκολομπάρτ κι έπειτα στο χέρι.
29′ Σουτ του Μπόλιεβιτς εκτός περιοχής, η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Γκατσέφσκι.
31′ Γύρισμα του Μπόλιεβιτς στην περιοχή της Ένωσης από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Σαντίκ που ανακόπηκε όμως από τον Κυριάκου πριν επιχειρήσει το σουτ.
39′ Γύρισμα του Ντένινγκ από τα αριστερά, βγήκε έγκαιρα και μπλόκαρε ο Σισκόφσκι.
40′ Μακρινό σουτ του Σαντίκ, μάζεψε την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια ο Γκατσέφσκι που ήταν εκτός θέσης.

45+1′ Εκτέλεση φάουλ του Μπόλιεβιτς, η μπάλα πέρασε και από τον Σαντίκ και από τον Μουκτάρη που δεν κατάφεραν να δώσουν πορεία στην μπάλα προς τα δίχτυα.


50′ Γύρισμα του Καλό από τα δεξιά, προβολή από τον Σαντίκ, θα μαζέψει ο Γκατσέφσκι.
52′ Πέναλτι για τη
ν Δόξα σε πτώση του Καλό στην περιοχή, μετά από μαρκάρισμα του Κυριάκου. Η φάση θα ελεγχθεί στο on-field review. Ακυρώνει την αρχική του απόφαση ο διαιτητής του αγώνα.
56′ Κίτρινη κάρτα στον Κυριάκου.

62′ Εκτελεση φάουλ του Φελίπε, ο Κυριάκου έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σισκόφσκι.
69′ Έξω ο Οικονομίδης, στην θέση του ο Τραϊτσέφσκι.
71′ Ο Ουντόζι στη θέση του Φελίπε. 73′ Σουτ του Λουσέρο, έδιωξε σε πρώτο χρόνο ο Σισκόφσκι με τον Νγκο να μην μπορεί να δώσει πορεία στην μπάλα προς τα δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

78′ Σουτ του Μαρκόσκι από θέση μέσα αριστερά στην περιοχή, έδιωξε ο Γκολομπάρτ.
83′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΕΝΠ. Ο Ντένινγκ πρόλαβε την έξοδο του Σισκόφσκι που έκανε το πλασέ, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.


ΕΝΠ (Σ. Αντωνίου): Γκατσέφσκι, Μπάρνι (87′ Κοσμά), Ιρέπ (61′ Νγκο), Λουσέρο (87′ Μαϊσουράντζε), Ντένινγκ, Θεοδώρου, Μπαρμπόσα, Κυριάκου, Μπάλαζιτς, Φελίπε (71′ Ουντόζι), Μαρκόφσκι
Στον πάγκο: Πέτρου, Μουλαζίμης, Μπελόνε,  Κοτσώνης, Μαυρουδής

ΔΟΞΑ (Μ. Σατσιάς): Σισκόφσκι, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς, Μουκτάρης, Σαντίκ, Οικονομίδης (69′ Τραϊτσέφσκι), Καλό (87′ Μπουλότ), Ασαμόα (87′ Γκλίσικ), Γκολομπάρτ, Άδωνη, Κίκας (76′ Μπιλάλ)
Στον πάγκο: Ορφανίδης, Γκίλσον, Χριστοφή, Μιχαηλίδης, Φασουλιώτης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπαρμπόσα, Κυριάκου, Μαρκόφσκι / Γκολομπάρτ

Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου
Α’ Βοηθός: Μάριος Δημητριάδης
Β’ Βοηθός: Κυριάκος Σωκράτους
4ος: Μενέλαος Αντωνίου
VAR: Κυριάκος Χριστοδούλου
AVAR: Μάριος Καλογήρου
Παρατηρητής: Ανδρέας Γεωργίου