24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τρένο χωρίς στάση… ο ΕΘνικός.Σε δραματικό αγώνα 4-2 την Καρμιώτισσα

Τρένο χωρίς στάση… ο ΕΘνικός.Σε δραματικό αγώνα 4-2 την Καρμιώτισσα

By on 13 Απριλίου, 2021 0 1642 Views

Ο Eθνικός Αχνας  νίκησε στο «Στέλιος Κυριακίδης» την Καρμιώτισσα με 2-4, για την 6η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.
Ο Εθνικός ανέβηκε στους 37 βαθμούς, ξεφεύγοντας τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη ενώ η Καρμιώτισσα παρέμεινε στην τελευταία θέση του Β΄ ομίλου με 22 βαθμούς.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν τα δικά τους καλά διαστήματα και πέτυχαν από ένα τέρμα. Αρχικά ο Περατικός με ψηλοκρεμαστό σουτ νίκησε τον Παπλωματά για το 0-1 του Εθνικού Άχνας ενώ στο 44ο λεπτό η ομάδα των Πολεμιδιών έφερε τον αγώνα στα ίσια με σουτ του Ίσμα Σασί από το ύψος της περιοχής.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό ο Χατζηβασίλης με κεφαλιά έκανε την ανατροπή και το 2-1 για την Καρμιώτισσα για να έρθει στο 70′ ο Μάριος Ηλία να ισοφαρίσει σε 2-2 με πλασέ εντός περιοχής.
Στην συνέχεια το παιχνίδι είχε μια άγρια ομορφιά, με τις δύο ομάδες να φτιάχνουν πολλές ευκαιρίες,τις περισσότερες ο ΕΘνικός που είχε και δοκάρι. Το τρίτο τέρμα ήρθε τελικά για τον Εθνικό Άχνας με τον Ουαλί στο 87΄ενώ στις καθυστερήσεις ο Κουμής έκανε το 2-4 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.




ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Γ.Ποντικός):Παπλωματάς, Ευσταθίου, Σάσι Μ, Χριστοφή, Πέρεζ, Σασί Ι, Χατζηβασίλης, Χρίστου, Καψός, Χέρτσκοβιτς, Νεοφύτου.
Στον πάγκο:Παχίπης, Σουμπουνού, Ρόμο, Χρυσοστόμου, Κωμοδίκης, Σάββα, Ντουάρτε, Γεωργίου, Δημητρίου
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ (Η.Χαραλάμπους): Μπογκατίνοφ, Ουαλί, Ιωάννου, Περατικός, Μιγκελίτο, Παπαγεωργίου, Ντεϊβισον, Ζάκπα, Γκόρουπετς, Χριστοφή, Μαϊντεβατς
Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Ηλία, Χαραλάμπους, Ντολεζαλ, Κυπριανού, Κουσιάππα, Μωυσέως, Σάβιτς, Κουμής
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πέρεζ, /Ντεϊβισον

Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γεώργιος
4ος Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ
VAR: Δημητρίου Βασίλης
AVAR: Γεωργίου Παύλος
Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος