26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ανόρθωση καταγγέλλει την διαιτησία στο Τσίρειο.Με ξένους κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια

Η Ανόρθωση καταγγέλλει την διαιτησία στο Τσίρειο.Με ξένους κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια

By on 12 Απριλίου, 2021 0 1323 Views

Στον Super Sport fm 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε ο εκπρόσωπος Tύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Για το αν έκλεισαν κάποια στόματα μετά την εμφάνιση με τον Απόλλωνα: «Τα στόματα κακώς άνοιξαν, γιατί ουδέποτε έπρεπε να ειπωθεί ότι θα πάμε αδιάφοροι σε παιχνίδι. Αυτό κάναμε και στο Τσίρειο και αυτό θα κάνουμε και στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Το γκολ που δεχθήκαμε στο φινάλε του αγώνα μας απογοήτευσε γιατί φτάσαμε κοντά σε ένα σημαντικό διπλό. Το αφήνουμε πίσω μας όμως και βλέπουμε το ματς του κυπέλλου. Αυτό το «μπορούσαμε αλλά δεν μας βγήκε», θα μπορούσαμε να το πούμε σε όλα μας τα παιχνίδι φέτος αλλά δεν έχει νόημα να τα σκαλίζουμε. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είδαμε την ομάδα μας να αγωνίζεται όπως θέλουμε να αγωνίζεται».

Για τα παράπονα για την διαιτησία και αν θα προχωρήσουν σε καταγγελία: «Ναι και για τον διαιτητή και το VAR και ετοιμάζεται τώρα η καταγγελία. Ήταν μία διαιτησία άξια για καταγγελία και έχουμε την αίσθηση ότι οι αποφάσεις επηρέασαν το αποτέλεσμα του αγώνα. Η ενημέρωση μας είναι ότι τα επόμενα τρία παιχνίδια, δύο στο κύπελλο και ένα στο πρωταθλήματος, θα γίνουν με ξένους διαιτητές. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες αλλά η ουσία είναι να μην συζητάμε για αυτούς αφότου φύγουν».

Για τα ματς του κυπέλλου: «Είναι ένα ζευγάρι αγώνων και είναι τα πιο σημαντικά μας παιχνίδια για φέτος, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Είναι δύο σπουδαία παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και για το ΑΠΟΕΛ είναι η μόνη διέξοδος του στην Ευρώπη και αυτό προδιαθέτει ότι θα γίνουν δύο πολύ δυνατά ματς. Έχουμε αναμετρηθεί πολλές φορές με το ΑΠΟΕΛ σε παιχνίδια που έκριναν τρόπαια στο παρελθόν και σε άλλα αθλήματα, είναι η μοίρα μάλλον των δύο ομάδων, κοντράρονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το ίδιο και φέτος καθώς ο δρόμος για διάκριση είναι να αποκλείσει η μία ομάδα την άλλη. Ξέρουμε τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ αλλά ξέρουμε και τις δικές μας δυνάμεις και ελπίζουμε ότι εμείς θα προκριθούμε».

Για το συμβόλαιο του Τιμούρ: «Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε το ΑΠΟΕΛ μετά την Ομόνοια και μετά επαναληπτικός με ΑΠΟΕΛ. Αυτό είναι το μόνο που σχολιάζουμε αυτή την στιγμή. Ένα πράγμα έχουμε στο μυαλό μας, το πως θα κάνουμε το πρώτο βήμα από τα δύο που χρειαζόμαστε για να βρεθούμε στον τελικό του κυπέλλου. Και ο κόσμος που ήρθε να εμψυχώσει την ομάδα μας, αυτό ζήταγε, την κατάκτηση του κυπέλλου».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα«Γκαλίτσιος και Μπουσουλάτζιτς θα είναι εκτός. Χουσμπάουερ και Αμπαρτζουμιάν κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν και έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους».

Για την στήριξη του κόσμου: «Διοίκηση, ποδοσφαιριστές, προπονητές και κόσμος  είναι τα απαραίτητα συστατικά για μια ομάδα, με τον κόσμο να είναι ο πιο σημαντικός. Φέτος αυτό το συστατικό λείπει από την συνταγή και το φαγητό είναι άνοστο. Η κατάκτηση ενός τροπαίου δεν έχει την ίδια αξία αν δεν είναι ο κόσμος στις κερκίδες. Πάραυτα σεβόμαστε την κατάσταση και όπως όλα τα άλλα επηρεάστηκαν έτσι και αυτό το κομμάτι επηρεάστηκε από την πανδημία. Οι οπαδοί μας θέλησαν να θυμίσουν στους παίκτες μας ότι είναι εκεί και τι είναι το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή για την ομάδα μας, δηλαδή η κατάκτηση του κυπέλλου».