23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημαίνει ComeBack:Με ανατροπή 3-1 την Τότεναμ

Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημαίνει ComeBack:Με ανατροπή 3-1 την Τότεναμ

By on 11 Απριλίου, 2021 0 391 Views

Η Γιουνάιτεντ είδε τα πάντα να της στραβώνουν, όμως γύρισε το ματς με την Τότεναμ (1-3) και έπιασε το δεύτερο καλύτερο εκτός έδρας σερί όλων των εποχών. Απλά δεν χάνει εκτός έδρας. Η ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ είδε γκολ να της ακυρώνεται και στιγμές αργότερα βρέθηκε να χάνει, όμως δεν λύγισε. Στο δεύτερο μέρος έκανε την ανατροπή σε βάρος της Τότεναμ, την οποία… τελείωσε από τη μάχη του Champions League, ενώ έπιασε το 2ο καλύτερο αήττητο εκτός έδρας σερί στην ιστορία της Premier League [23] και κυνηγά τους Invincibles της Αρσεναλ [27]. Ηταν η πρώτη εντός έδρας ήττα του Ζοσέ Μουρίνιο από τους Κόκκινους Διαβόλους, οι οποίοι κάθε άλλο παρά αδιάφοροι ήταν παρότι δεν μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα αλλά και δεν χάνουν με τίποτα τη 2η θέση.

Tο πρώτο μέρος ήταν πολύ κλειστό και ήσυχο, όμως άναψε προς το τέλος του. Ο Πογκμπά πέρασε τρελή κάθετη στον Καβάνι και εκείνος εκτέλεσε τον Γιορίς, όμως το VAR έδειξε ότι στο ξεκίνημα της φάσης ο ΜακΤόμινεϊ είχε κάνει φάουλ στον Σον με απλωμένο χέρι. Η Τότεναμ γλύτωσε και λεπτά μετά άνοιξε το σκορ όταν ο Λούκας έφυγε από δεξιά και έδωσε στον Σον, οποίος από κοντά δεν είχε πρόβλημα για το 1-0 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Η επανάληψη, δεν είχε καμία σχέση. Οι φιλοξενούμενοι ήταν μόνιμα μπροστά και βομβάρδιζαν την άμυνα των Spurs. Καβάνι και ΜακΤόμινεϊ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Γιορίς, όμως στο 57’ η Γιουνάιτεντ έκρυψε την μπάλα και αφού ο Γάλλος keeper σταμάτησε τον Καβάνι ο Φρεντ σε κενό τέρμα ισοφάρισε 1-1. Η ομάδα του Μουρίνιο λίγο έλειψε να πάρει άμεσα το προβάδισμα αλλά ο Χέντερσον έβαλε στοπ στον Σον (60’) για να ακολουθήσει νέο κύμα ευκαιρίων για τους φιλοξενούμενους.

Ο Γιορίς έκανε εκπληκτική επέμβαση σε σουτάρα του Μπρούνο Φερνάντες και ο Πογκμπά πήγε για την υπερβολή με τακουνάκι. Ο Κέιν απείλησε στο 73’ για την Τότεναμ, όμως το φινάλε ήταν για την Γιουνάιτεντ. Στο 79’ ο Καβάνι με κεφαλιά ψαράκι μετά τη σέντρα του Γκρίνγουντ έκανε το 1-2 και αφού ο ίδιος στο 84’ είχε… αυτοδοκάρι, στο 96’ ο Γκρίνγουντ με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για την Γιουνάιτνετ.