28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κράτησε την κορυφή με Τσέποβιτς-Τζιωνή η Ομόνοια,έχασε Ασάντε ,αγωνία για Λοίζου

Κράτησε την κορυφή με Τσέποβιτς-Τζιωνή η Ομόνοια,έχασε Ασάντε ,αγωνία για Λοίζου

By on 11 Απριλίου, 2021 0 472 Views

Με το πολύτιμο 2-0 κέρδισε η Ομόνοια τον Ολυμπιακό χάρις το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Τσέποβιτς και το γκολ του Τζιωνή στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού.

Η νίκη των πρασίνων συνοδεύτηκε με αγωνία και ανησυχία καθώς αποχώρησαν τραυματίας οι Ασάντε, Λοϊζού και Τσέποβιτς.Για τον πρώτο τα πράγματα είναι σοβαρά ,για υον Λοίζου υπάρχει αναμονή ενώ δεν υπάρχεισ οβαρό πρόβλημα για τον Τσέποβιτς.

Η Oμόνοια ήταν μέτρια στο α΄ ημίχρονο και εξαιρετική στην επανάληψη κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά στο α΄ μέρος ήταν που πέτυχε την γκολάρα ο Τσέποβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στο φινάλε… καθάρισε ο Τζιωνής, οι «πράσινοι» νίκησαν 1-0 και επέστρεψαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από τον Ολυμπιακό και στο τετ α τετ του Σάλι, με τους «μαυροπράσινους» να κρατούν γερά και μακριά τους επιθετικούς της Ομόνοιας από την περιοχή τους.
Τα κατάφεραν σε αυτό το κομμάτι αλλά ο Τσέποβιτς βρήκε άλλο τρόπο να σκοράρει και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Με απευθείας αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ ξάφνιασε τον Μιχαήλ και άνοιξε το σκορ ο Σέρβος στο 22ο λεπτό και έβαλε τις βάσεις. Πέραν από άλλη μια κεφαλιά ψαράκι του Λοίζου που έφυγε έξω δεν μας έδωσε κάτι άλλο το α΄ μέρος.
Στην επανάληψη και αφού έγιναν αναγκαστικές αλλαγές από το α΄ μέρος οι Ασάντε και Λοίζου και στην θέση τους πέρασαν Παπουλής και Μποτεάκ η Ομόνοια ήταν πιο επιθετική, έχασε αρκετές ευκαιρίες, κάποιες από αυτές πολύ καλές αλλά δεν ήρθε το δεύτερο γκολ γρήγορα που θα σφράγιζε τη νίκη και οι «πράσινοι» αγχώθηκαν μέχρι το φινάλε μέχρι να πανηγυρίσουν. Τελικά το 2-0 ήρθε στο 90+2΄ με τον Τζιωνή και οι καρδιές πήγαν στην θέση τους.

Η Ομόνοια κράτησε την κορυφή με έναβαθμό πάνω από την δεύτερη ΑΕΛ και τρεις από τον Απόλλωνα και έπεται συγκλονιστική συνέχεια.

Ομόνοια Φαμπιάνο, Λέτσιακς, Σέχου, Λανγκ, Λούφτνερ, Γκόμεθ, Κούσουλος, Τιάγκο, Λοΐζου (Μποτεάκ 45+3′), Ασάντε (Παπουλής 34′), Τσέποβιτς (Τζιωνής 70′).

Πάγκος: Παναγή, Χοράσκα, Παναγιώτου, Μαυρίας, Γκόμες, Χαραλάμπους, Τζιωνής, Παπουλής, Μποτεάκ.

Ολυμπιακός Μιχάηλ, Ψάλτης (Χάνι 80′), Κωνσταντινίδης, Σάλι (Ευτυχίδης 60′), Γκουστάβο (Γαρουφαλιάς 45′), Σαρφό (Χαραλάμπους 80′), Ανδρέου, Σωτηρίου, Κοστόφ (Ζαχαρίου 60′), Νάνι, Κυριάκου.

Στον πάγκο: Αγριμάκης, Γαρουφαλιάς, Ηρακλέους, Ανδρέου, Ευτυχίδης, Βενιζέλος, Ζαχαρίου, Χάνι, Χαραλάμπους.

Ολυμπιακός Μιχάηλ, Ψάλτης, Κωνσταντινίδης, Σάλι, Γκουστάβο, Σαρφό, Ανδρέου, Σωτηρίου, Κοστόφ, Νάνι, Κυριάκου.

Στον πάγκο: Αγριμάκης, Γαρουφαλιάς, Ηρακλέους, Ανδρέου, Ευτυχίδης, Βενιζέλος, Ζαχαρίου, Χάνι, Χαραλάμπους.