26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΙΜΟΥΡ:Δική μου ευθύνη το πρωτάθλημα αλλά ελπίζω ο τελικός να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι…

ΤΙΜΟΥΡ:Δική μου ευθύνη το πρωτάθλημα αλλά ελπίζω ο τελικός να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι…

By on 10 Απριλίου, 2021 0 957 Views

“Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη για το πρωτάθλημα και ελπίζω ο τελικός του κυπέλλου να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι με την Ανόρθωση” είπε ο Τιμούρ στην δημοσιογραφική :

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Ανόρθωσης:

Αρχική τοποθέτηση: «Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι ότι ήρθαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας ανεξαρτήτως ποια ομάδα ενδιαφέρεται περισσότερο βαθμολογικά. Παίξαμε αυτό που ξέραμε και θέλουμε σε κάθε παιχνίδι για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Δεν καταφέραμε φέτος να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις αυτός που αναλαμβάνει την ευθύνη είναι ο πρποπονητής και αναλαμβάνω την ευθύνη. Πιστεύω ότι στα πλέι οφ δείξαμε ότι καμία άλλη ομάδα δεν είναι καλύτερη από εμάς, πάντα κάτι έλειπε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Έχουμε το κύπελλο, δύο δύσκολα παιχνίδια, και όπως είπα και πριν εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη για το πρωτάθλημα και ελπίζω ο τελικός κυπέλλου να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι με την Ανόρθωση. Περήφανος για τους παίκτες μου αυτά τα δύο χρόνια ότι κάναμε μαζί. Έδωσαν τη δυνατότητα στον κάθε Ανορθωσιάτη να ονειρεύεται τίτλο. Το όνειρο μας ακόμα συνεχίζεται στο κύπελλο. Αυτός είναι ο στόχος. Δεν θα τα παρατήσουμε, θα συνεχίσουμε σε κάθε παιχνίδι».

Για πιο λόγο είπε πως θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι: «Τελειώνει το συμβόλαιο μου και ελπίζω να συνοδευτεί με τον τελικό του κυπέλλου το τελευταίο μου παιχνίδι».

Αν θέλει να συνεχίσει στην Ανόρθωση: «Δεν είναι τι θέλω εγώ, δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι πως είναι τα πράγματα».