26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κέρδισε με Γαβριήλ και ξεκουράστηκε το ΑΠΟΕΛ.Σε δύσκολη θέση η Ένωση

Κέρδισε με Γαβριήλ και ξεκουράστηκε το ΑΠΟΕΛ.Σε δύσκολη θέση η Ένωση

By on 10 Απριλίου, 2021 0 7160 Views

Την πέμπτη νίκη σε έξι αγώνες στη δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος Cyta πανηγύρισε το ΑΠΟΕΛ . Οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν με 1-0 της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου στο ΓΣΠ και εδραιώθηκαν στην κορυφή του β΄ γκρουπ αφήνοντας σε πολύ δύσκολη θέση την Ένωση.

Το συγκρότημα του Σάββα Πουρσαϊτίδη παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τους… βασικούς να παίρνουν ανάσες ξεκούρασης ενόψει του πρώτου ημιτελικού κυπέλλου κόντρα στην Ανόρθωση  την ερχόμενη Τετάρτη, όμως και πάλι βρήκε τον τρόπο για να πάρει το ζητούμενο.

Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Σταύρος Γαβριήλ στο 16΄ με ατομική ενέργεια και ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή. Το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχε ευκαιρίες να πετύχει και άλλα γκολ, και δύο δοκάρια όμως δεν κατάφερε να κάνει πιο εύκολη την επικράτηση.

Λιγοστές οι ευκαιρίες της ΕΝΠ, με πιο μεγάλη το δοκάρι του Ντένινγκ στο 67΄.

Το ΑΠΟΕΛ παραμένει στην κορυφή του β΄ γκρουπ έχοντας πλέον 46 βαθμούς και πλέον μπορεί να ρίξει όλο το βάρος στον αγώνα με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», το απόγευμα της Τετάρτης.

Από την άλλη, η ΕΝΠ παραμένει στην προτελευταία θέση με 27 βαθμούς και στο -7 από τη σωτηρία.

ΑΠΟΕΛ (Σάββας Πουρσαίτίδης): Σίλβα, Αποστολάκης, Ζόρζε, Σιέλης, Γουίλερ, Ντίας, Ντε Βινσέντι (90΄ Σαμπάλα), Κλωναρίδης (67΄ Νούχιου), Κατσαντώνης (67΄ Βρόντης), Γαβριήλ (80΄ Ζαχίντ), Σαχάρ (80΄ Ντονγκαλά)
Στον πάγκο: Ουζόχο, Σάντος, Ανουάρ, Μερκής
ΕΝΠ (Λευτέρης Ελευθερίου): Γκατσέφσκι, Κοτσώνης (46΄ Ιρέπ), Μαϊσουράτζε, Μπάλαζιτς, Λουσέρο (46΄ Κοσμά), Μπάρνι, Ουντότζι (73΄ Μπελόνε), Φελίπε, Ντένινγκ, Μαρκόφσκι (46΄ Μπαρμπόσα), Νγκο
Στον πάγκο: Πέτρου, Μουλαζίμης, Κυριάκου, Μαυρουδής, Στυλιανίδης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αποστολάκης

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ