25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Ο Βεσελόφσκι κτάτησε το μηδέν…στο Δόξα-Ν.Σαλαμίνα

By on 9 Απριλίου, 2021 0 9797 Views

Ισοπαλία που δεν ευνοεί καμία ομάδα στη μάχη που δίνουν για αποφυγή της διαβάθμισης, στο σημερινό παιγνίδι μεταξύ Δόξας και Σαλαμίνας (0-0).

Η Δόξα ήταν η ομάδα που είχε τις μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, με τη Σαλαμίνα να έχει παθητικό ρόλο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στη Δόξα, η οποία είχε τις μεγάλες ευκαιρίες για ένα τέρμα και με τη Νέα Σαλαμίνα να έχει παθητικό ρόλο.

Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 7΄με μακρινό σουτ του Ασαμόα αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω ενώ στο 15’ ο Σαντίκ από κοντά έκανε το πλασέ αλλά απόκρουσε ο Βεσελόφσκι.

Στο 32’ πάλι ήταν ο Βεσελόφσκι ο οποίος απόκρουσε το κοντινό πλασέ του Εγγλέζου από δύσκολη θέση.

Ήταν ένα πρώτο ημίχρονο όπου η Σαλαμίνα δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα ενώ δεν δημιούργησε ούτε και μία ευκαιρία.

Στην επανάληψη η Σαλαμίνα μπήκε κάπως καλύτερα σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, ήταν όμως η Δόξα που είχε τις μεγάλες ευκαιρίες.

Ο Βεσελόφσκι στο 58 απόκρουσε το σουτ του Οικονομίδη ενώ δύο λεπτά αργότερα είχε εντυπωσιακή απόκρουση στο έξυπνο πλασέ το Κίκας.

Η πρώτη ευκαιρία για τη Σαλαμίνα στο παιγνίδι ήρθε στο 66’ με κεφαλιά του Βάγκνερ, η οποία όμως πήγε κατευθείαν στον Σισκόφσκι.

Παρόμοιο σκηνικό και 10 λεπτά αργότερα αλλά από πλευράς Δόξας, με τον Βεσελόφσκι να μαζεύει εύκολα τη μπάλα στην κεφαλιά του Σαντίκ.

Στο 90+3 ο Ολιβέιρα έκανε το εξαιρετικό γυριστό σουτ, η μπάλα όμως πέρασε λίγο έξω.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.

Δόξα: Σισκόφσκι, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς (70΄ Τραϊτσέφσκι), Μουκτάρης, Σαντίκ, Οικονομίδης (82′ Ολιβέιρα), Καρλίτος (82΄ Μπιλάλ), Ασαμόα, Γκολομπάρτ, Άδωνη (70΄ Μιντίκκης) (90+2 Γκλίσιτς), Kίκας

Nέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Σεργίου, Καμισόκο, Μουστιβάρ (62΄ Τσουκαλάς), Ντουβεντρού (87΄ Παύλου), Βάγκνερ, Νικολάου (71΄ Μπρένο), Σιαθάς (46΄ Οσέι), Χριστοφόρου, Κονφέ, Σανκόχ (87΄ Ανδρέου)

Κίτρινες: Καρλίτος, Κίκας / Σιαθάς

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
VAR: Χριστοδούλου Κυριάκος
AVAR: Τζιωρτζής Ομηρος
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης