18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024

ΜΠΕΝ ΣΑΧΑΡ:Σε διαφορετικό επίπεδο ομάδας το ΑΠΟΕΛ

By on 7 Απριλίου, 2021 0 1852 Views

Για τις συνθήκες που συνάντησε στον ΑΠΟΕΛ μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ισραήλ επιθετικός των γαλαζοκιτρίνων Μπεν Σαχάρ, τις οποίες χαρακτήρισε φανταστικές. Τόνισε πως παρά το ότι η ομάδα αγωνίζεται στο δεύτερο γκρουπ, πράγμα ασυνήθιστο, πάντα το να είσαι μέλος ενός τόσο μεγάλου συλλόγου αποτελεί εμπειρία.

Εξέφρασε την άποψη ότι ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο από τις υπόλοιπες ομάδες της Κύπρου, ενώ οι εγκαταστάσεις και οι συνθήκες στους γαλαζοκίτρινους, όπως είπε δεν υπάρχουν στο Ισραήλ.

Όσα δήλωσε ο Μπεν Σαχάρ:

Για το δεύτερο γκρουπ: «Δεν είναι σύνηθες που αγωνιζόμαστε στο δεύτερο γκρουπ. Ένας σύλλογος σαν τον ΑΠΟΕΛ πάντα παλεύει για να είναι ψηλά στη βαθμολογία. Ακόμα κι έτσι όμως, το να είσαι μέλος ενός τόσο μεγάλου συλλόγου αποτελεί μια εμπειρία. Κάθε χρόνο φιλοδοξούν να βρίσκονται είτε στους ομίλους του Γιουρόπα είτε του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι συνθήκες εδώ είναι φανταστικές».

Για τις διαφορές επιπέδου με το Ισραήλ: «Ας μιλήσουμε με τίτλους και αριθμούς. Πριν δυο βδομάδες είδα την κατάταξη του ΑΠΟΕΛ όπου είναι ανάμεσα στις 50 μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Υπάρχουν φιλοδοξίες για να είναι ο σύλλογος κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς ή στο Γιουρόπα Λιγκ. Είχα πει ότι είναι διαφορετικό επίπεδο ομάδας από την υπόλοιπη Κύπρο. Υπάρχουν δωμάτια αποκατάστασης, πισίνες και συνθήκες που ακόμη ούτε στο Ισραήλ δεν υπάρχουν».

Για τον κόσμο: «Δυστυχώς δεν υπάρχει κόσμος στα γήπεδα. Δεν είναι όπως το Ισραήλ, όπου πάει ο κόσμος στο γήπεδο. Εδώ το πηγαίνουν σιγά σιγά. Δεν υπάρχει lockdown και ήδη ξεκίνησαν να ανοίγουν τα εστιατόρια. Τα σχολεία, τα νηπιαγωγεία και τα καταστήματα είναι ανοικτά, αλλά νομίζω χρειάζεται ακόμα χρόνος για την επιστροφή στην κανονικότητα».

Για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο και θα κάνω την σούμα μου στο τέλος της σεζόν. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να ξέρεις τίποτα».