24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Aσταμάτητος ο Εθνικός πήρε θέση παραμονής με ανατροπή

By on 6 Απριλίου, 2021 0 4350 Views

Με τέρματα των Ουαλί και Μαΐντεβατς, ο  Εθνικλός επικράτησε με 1-2 του Ερμή στο «Αμμόχωστος», για την 5η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος Cyta.
Ο Εθνικός με το τρίποντο που πήρε, έφτασε τους 34 βαθμούς και ανέβηκε στην 3η θέση του Β’ ομίλου, ξεπερνώντας την Σαλαμίνα που έχει 32 βαθμούς, ενώ οι «φτερποδαροι» έμειναν στους 29.
Στο 16ο λεπτό ο Ερμής πήρε προβάδισμα στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρουσιά ενώ η ομάδα της Άχνας απάντησε άμεσα καθώς στο 21ο λεπτό έφερε τον αγώνα στα ίσια. Ο Ζάκπα έκανε το παράλληλο γύρισμα προς την αντίπαλη περιοχή και ο Ουαλί που ήταν στο δεύτερο δοκάρι, πλάσαρε εύστοχα για το 1-1.
Στο 33ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Μαΐντεβατς έκαναν το 1-2, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη ο Ερμής προσπάθησε να πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει αφού ο Εθνικός διαχειρίστηκε το υπέρ του αποτέλεσμα και στο τέλος πανηγύρισε μια σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

ΕΡΜΗΣ (Σ. Ντομπρασίνοβιτς): Καϊκέ (46′ Φιρινίδης), Καραγκούνης(40’Κοβάσεβιτς), Δημητρίου, Μέιρα, Ρουσιάς, Ντίας, Σάντο (62′ Φόλμπρεχτ), Βάλμπορτ, Γκάταριτς, Χολτ, Κυριακίδης.
Στον πάγκο: Γαβριήλ, Παπαθανασίου, Κύπρου, Φόλμπρεχτ, Κοβάσεβιτς, Φιρινίδης, Χαρή, Παντελή, Σιιντιμπέ.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ (Η. Χαραλάμπους): Μπογκαντίνοφ, Ουαλί (90+3Κυπριανού), Περατικός, Ντεϊβίσον, Ντόλεζαλ(55′ Παπαγεωργίου), Χουντόμπιακ, Ζάκπα, Χριστοφή, Ταράσοφς, Μάιντεβατς(72′ Μιγκελίτο).
Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Ιωάννου, Μιγκελίτο, Μ.Ηλία, Παπαγεωργίου, Χαραλάμπους, Κυπριανού, Κουσιάππα, Σάβιτς.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Δημητρίου, / Ντεϊβίσον, Χουντόμπιακ, Γκόρουπετς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Χολτ 82΄(δεύτερη κίτρινη)
Διαιτητής
: Θεουλή Χρυσοβαλάντης(αντικαταστάθηκε από τον Γ.Αναστασίου λόγω τραυματισμού)
Α’ Βοηθός: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος: Αναστασίου Ιωάννης
VAR: Νικολάου Γιώργος
AVAR: Μαρίνου Μιχάλης
Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας