25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΡΚΕΖ:Θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο

ΚΕΡΚΕΖ:Θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο

By on 6 Απριλίου, 2021 0 2288 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Ντούσαν Κέρκεζ ανέφερε…

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε, όχι να παίξουμε καλά.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, μπήκαμε δυνατά και χάσαμε κάποιες ευκαιρίες.  Στο δεύτερο ημίχρονο, αν έχει κάποια πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε αλλά είμαι ευχαριστημένος με τους τρεις βαθμούς. Θέλαμε κάποιες μέρες οφ αλλά όταν έχουμε μπρέικ λόγω Εθνικής σπάζει ο ρυθμός. Σήμερα το παιχνίδι δεν ήταν τόσο καλό σε ρυθμό.

Θα είναι διαφορετικό στο Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός βλέπει πιο πολύ το Κύπελλο, για εμάς κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

Δεν έχουμε πολλές μέρες να κάτσουμε. Θα δώσουμε 6 παιχνίδια σε 25-30 μέρες. Είμαστε έτοιμοι. 
Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και τον προπονητή τους. Ξέρω πολλά χρόνια τον Γιανέφσκι όταν ήμουν και παίκτης. Ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής. Βλέπετε η ομάδα του, ξέρει τι κάνει μέσα στο γήπεδο”. 

Για την αλλαγή του Πσισιέ: Ήταν χτύπημα, ένιωσε πόνο, δεν νομίζω να είναι σοβαρό αλλά δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Γι’ αυτό έγινε αλλαγή.

Για την  παρουσία του κόσμου  μετά το τέλος του αγώνα: Ο κόσμος είναι πολύ ενθουσιασμένος. Ήρθαν γιατί δεν μπορούν να έρθουν στο παιχνίδι. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την στήριξη, όχι μόνο ΣΥΦΑΕΛ αλλά και από όλο τον κόσμο. Ξέρω πόσο περήφανοι νιώθουν. Θέλουμε να κάνουμε κάτι στο τέλος στον Εναέριο.