28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΠΕΡΓΚ: Απογοητευτικό το αποτέλεσμα.Πολύ παράξενο που δέχθηκε κόκκινη ο Χούμποτσαν

MΠΕΡΓΚ: Απογοητευτικό το αποτέλεσμα.Πολύ παράξενο που δέχθηκε κόκκινη ο Χούμποτσαν

By on 5 Απριλίου, 2021 0 2000 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με τον Απόλλωνα, ο Χένινγκ Μπεργκ ανέφερε… 

“Είναι πολύ δύσκολο και απογοητευτικό το αποτέλεσμα με τον τρόπο που ήρθε. Όταν το παιχνίδι είναι στο 0-0 ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες όλα μπορούν να συμβούν.

Είμαστε απογοητευόμενοι με την κόκκινη κάρτα, ο Τόμας (σ.σ Χούμποτσαν) δεν είναι παίκτης που ηθελημένα χτυπάει αντίπαλο. Είναι ένας παίκτης που παίζει καθαρά και τίμια. Ήταν πολύ παράξενο που δέχθηκε κόκκινη κάρτα.

Μπορούσαμε να αμυνθούμε καλύτερα στην φάση που δεχθήκαμε το γκολ, είχαμε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα με τον Παπουλή και με τον Λοΐζου προηγουμένως, όμως όταν παιχνίδια σαν αυτό είναι στο 0-0  όλα μπορούν να γίνουν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση, να προσαρμοστούμε σε αυτά τα δεδομένα και να επανέλθουμε στο επόμενο παιχνίδι”.

Για το αν θεωρεί ότι αποσυντονίστηκε η ομάδα του μετά την αποβολή και αν έπαιξε ρόλο το πάθος των παικτών του Απόλλωνα: “Όχι δεν το νομίζω. Ουσιαστικά ο Απόλλωνας είχε περισσότερη πίστη όταν έπαιζε με παίκτη περισσότερο. Μπορούσαμε και με δέκα παίκτες να πάρουμε το 0-0. Ουσιαστικά μια ευκαιρία έφτιαξε όσο έπαιζε με παίκτη παραπάνω ο Απόλλωνας και πέτυχε το γκολ. Όταν ήμασταν με έντεκα ελέγχαμε το παιχνίδι, δεν είχε δημιουργήσει ευκαιρία ο Απόλλωνας εξ’ όσων θυμάμαι. Μπορούσαμε να κερδίζαμε στις φάσεις που φτιάξαμε. Είμαστε απογοητευμένοι με τους μηδέν βαθμούς που φεύγουμε σήμερα και με την κόκκινη που δεχθήκαμε. Ο Τόμας είναι ένας ειλικρινής παίκτης, παίζει καθαρά, δεν χτυπάει εκτός φάσης. Ίσως να ήταν κόκκινη, ίσως να μην ήταν. Στο δικό μου μυαλό δεν ήταν αλλά ήταν παράξενο που δεν πήγε στο VAR ο διαιτητής, εκτός κι αν υπήρχε μεταξύ τους επικοινωνία”.

Για την αλλαγή στην αλλαγή στον Παπουλή, που έγινε για δεύτερη φορά: “Έπρεπε να κάνουμε την αλλαγή μετά την αποβολή και αυτός θεώρησα ότι έπρεπε να βγει για να αμυνθούμε καλύτερα”.