28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

To Σάββατο η κηδεία του Ν.Χαραλάμπους

By on 1 Απριλίου, 2021 0 4081 Views

Ανακοίνωση από τον Όμιλο Παλαιμάχων της Ομόνοιας για τον θάνατο του μεγάλου Νίκου Χαραλάμπους. Το Σάββατο η κηδεία του.

Οι αποφάσεις:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου συνήλθε ψες μέσα σε βαρύ πένθος από τον θάνατο του αειμνήστου Επίτιμου Προέδρου μας Νίκου Χαραλάμπους και σας ανακοινώνει τα ακόλουθα:

1. Η κηδεία του αειμνήστου Επίτιμου Προέδρου μας Νίκου Χαραλάμπους θα γίνει το Σάββατο 3 Απριλίου στις 11 πμ στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στην Λευκωσία.

2. Το Διοικητικό Συμβούλιο θα παραστεί σύσσωμο στην κηδεία, θα καταθέσει στεφάνι και θα εκφωνήσει επικήδειο λόγο  στην μνήμη του εκλιπόντος. 

3. Η σημαία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά από απόφαση του Δ. Σ. του Σωματείου θα κυμματίζει μεσίστια για 3 μέρες στο οίκημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και στο Ηλίας Πούλλος.

4. Η κηδεία θα γίνει δαπάνη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο κ. Σταύρο Παπασταύρου, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Δημήτρη Γρηγόρη, το Δ. Σ. της Εταιρείας, τον Πρόεδρο κ. Μάριο Αργυρίδη και το Δ. Σ. του Σωματείου για την έμπρακτη συμμετοχή και το ενδιαφέρον που επέδειξαν.

5. Έχει ανοιχθεί Βιβλίο Συλληπητήριων με απόφαση του Δ. Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το οποίο θα βρίσκεται για 3 μέρες στο οίκημα του Σωματείου. Το Δ. Σ. του Ομίλου μας μετέβηκε μετά το πέρας της συνέδριας και υπέγραψε το Βιβλίο.

6. Η κηδεία θα γίνει τηρουμένων των μέτρων κατά της πανδημίας και ως εκ τούτου η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλληπητήρια κατά την διάρκεια της εξώδιου ακολουθίας.

7. Η οικογένεια επιθυμεί όπως αντί στεφάνων εις μνήμη του εκλιπόντος να γίνονται εισφορές στον Σύνδεσμο Στήριξης ” ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΖΩΗΣ”.Το Δ. Σ του Ομίλου θα καταθέσει εισφορά στον Σύνδεσμο εις μνήμη του εκλιπόντος.

Για όσους επιθυμούν σας παραχωρουμε  τον τραπεζικό λογαριασμό του Συνδέσμου για να προβείτε στην εισφορά σας.

ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΖΩΗΣ 
IBAN: CY84 0050 0349 0003 4901 G459 3701
AP. ΛOΓAPIAΣMOY: 349 01 G45937 01
SWIFT (BIC) EΛΛHNIKHΣ TPAΠEZAΣ: HEBACY2N.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας εκφράζουν την βαθειά τους θλίψη και τα ειλικρινή συλληπητήρια τους στην οικογένεια του αποβιώσαντος Προέδρου μας Νίκου Χαραλάμπους Αιώνια να είναι η μνήμη του