23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024

Σε αναμονή για τραυματίες και διεθνείς η Ανόρθωση

By on 30 Μαρτίου, 2021 0 5824 Views

Aν εξαιρέσουμε τον Γιώργο Γκαλίτσιο, ο οποίος θα μείνει για καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, τα… φώτα πέφτουν στους υπόλοιπους πέντε τραυματίες στην Ανόρθωση και ο Κετσπάγια βρίσκεται σε αναμονή τόσο για αυτούς όσο και για τους διεθνείς. Τα δεδομένα για τον καθένα έχουν ως εξής:

– Ρισβάνης, Χριστοφή, Π.Αρτυματάς: Αμφότεροι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, θα δοκιμάσουν τις επόμενες μέρες να ανεβάσουν ρυθμούς κι αν τα καταφέρουν, θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

– Οκριασβίλι: Ο Γεωργιανός δεν έχει κάτι σοβαρό, απλά αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο, όπου εξάλλου ταλαιπωρείται κατά καιρούς και ήταν ο λόγος που τον άφησε εκτός για ένα τρίμηνο από τον Νοέμβριο. Χθες Δευτέρα έκανε για πρώτη φορά τρέξιμο. Αν δεν αισθανθεί απολύτως καλά, δεν θα είναι  στην αποστολή.

– Βργκοτς: Όπως και ο Οκριασβίλι, έτσι κι ο Βργκοτς πάτησε χθες γήπεδο κάνοντας τρέξιμο. Ο Βργκοτς αισθανόταν ενοχλήσεις στο γόνατο και χρειάζεται προσοχή, ώστε όταν επανέλθει να μην πάθει μεγαλύτερη ζημιά. Επίσης αν δεν είναι στο 100%, ο Κετσπάγια δεν θα ρισκάρει με τη χρησιμοποίησή του.

– ΔΙΕΘΝΕΙΣ: Σήμερα Τρίτη στις 19:00, η Εθνική Κύπρου αντιμετωπίσει τη Σλοβενία στο ΓΣΠ κι ο Κωστάκης Αρτυματάς ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αύριο Τετάρτη, αρχικά στις 19:00, η Αρμενία του Αμπαρτζουμιάν θα φιλοξενήσει την Ρουμανία, ενώ στις 21:45 η Γεωργία των Λόρια και Κβιλιτάια θα αντιμετωπίσει εκτός την Ελλάδα. Αμφότεροι θα επιστρέψουν στην Κύπρο την Πέμπτη, 1η Απριλίου.