Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Συμφώνησε ο Μαυρίας με τον Απόλλωνα;

29 Μαρτίου, 2021
8405 Views
0 Comments
Συμφώνησε ο Μαυρίας με τον Απόλλωνα;

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα το sportdog.gr, ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Χάρης Μαυρίας, έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Απόλλωνα, για την επόμενη σεζόν.

Το δημοσίευμα αναλυτικά:

«Ο Χάρης Μαυρίας επέστρεψε στην Εθνική Ελλάδας και τις κλήσεις των Φαν Σχιπ και των συνεργατών του αλλά ήδη έχει βρει και την επόμενη ομάδα της καριέρας του! Στην Ομόνοια έχει χάσει την θέση του (μετράει την φετινή σεζόν συνολικά 9 συμμετοχές, 6 στο πρωτάθλημα και η τελευταία ήταν τον Νοέμβριο) ενώ το συμβόλαιο του τελειώνει τον Μάϊο. Αν πιστέψουμε – εγώ πάντως μέχρι κεραίας – την κυπριακή μανατζερική πιάτσα, ο Μαυρίας θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης του Απόλλων Λεμεσού για την ερχόμενη περίοδο!

Συγκεκριμένα, ο Μαυρίας φέρεται να έχει υπογράψει στον Απόλλων, όπως άλλωστε έχει δικαίωμα αφού βρίσκεται στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του στην Ομόνοια. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πίσω από αυτό το deal βρίσκεται ο Πέτρος Κονναφής, ο παλαίμαχος διεθνής Κύπριος αμυντικός κι ατζέντης, που εδώ και χρόνια είναι ο έμπιστος άνθρωπος στις μετεγγραφικές υποθέσεις του Απόλλωνα, του προέδρου του Νίκου Κίρζη! Άλλωστε στο σπίτι του τελευταίου, στην Λεμεσό, φέρεται να έπεσαν οι υπογραφές».

Comments are closed.