ΕΛΛΑΔΑ
Like

Φαν’τ Σχιπ: Να μην ξεχνάμε και να είμαστε ταπεινοί.(Φιλικό η Ελλάδα την Κυριακή με την Ονδούρα)

27 Μαρτίου, 2021
324 Views
0 Comments
Φαν’τ Σχιπ: Να μην ξεχνάμε και να είμαστε ταπεινοί.(Φιλικό η Ελλάδα την Κυριακή με την Ονδούρα)

Ο Ολλανδός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σχιπ, μίλησε για το κυριακάτικο φιλικό παιχνίδι της Ελλάδας με την Ονδούρα (17.00), το ματς με την Ισπανία και τη συνέχεια.

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ είπε στη συνέντευξη Τύπου για:Τον αγώνα με την Ονδούρα που είναι φιλικός και τι περιμένει: Δεν ξέρουμε τόσα για την Ονδούρα. Έχουμε κάποια ματς όπως με τη Λευκορωσία. Θα επικεντρωθούμε στην ομάδα μας. Αντίθετα με την Ισπανία θα έχουμε παραπάνω τη μπάλα και αυτό θέλουμε και με Ονδούρα και με Γεωργία. Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τον Αλεξανδρόπουλο: Είναι νεαρός παίκτης. Τον παρακολουθούσαμε. Έχει κάνει βήματα προόδου. Έχει να μάθει πολλά ακόμα όμως είχαμε λόγο να τον καλέσουμε μετά το πρόβλημα του Πέλκα. Ελπίζουμε να είναι ΟΚ ο Πέλκας αλλά θέλουμε παραπάνω παίκτες και για τη Γεωργία. Ίσως να τον δούμε να παίζει και να δούμε την πρόοδό του. Τα αποτελέσματα με μικρές και μεγάλες ομάδες: Είχαμε ομάδες από την Ευρώπη με καλά αποτελέσματα, όπως τη Σλοβενία και το Κόσοβο. Δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες. Ας μην ξεχνάμε που ήταν η Εθνική και που είναι ακόμα. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί.

Τη συνέχεια: Θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε αγώνα. Να παίρνουμε αποτελέσματα και να σκοράρουμε.

Την προσπάθεια της Εθνικής και το ματς με Ισπανία: Με τους παίκτες μιλάμε για το πως να αμυνόμαστε και να κάνουμε επίθεση. Βέβαια υπάρχει και η πνευματική προετοιμασία. Μας δίνει ώθηση το καλό αποτέλεσμα με την Ισπανία και τη δυνατότητα να το… κουβαλήσουμε στα επόμενα ματς. Θα μας δώσει μία καλή ενέργεια.

Comments are closed.