29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΤΕΡΓΙΔΗΣ:Αν δεν έγινα κατανοητός ή δεν το διατύπωσα ορθά απολογούμαι αλλά τα υπονοούμενα δεν με αγγίζουν

ΣΤΕΡΓΙΔΗΣ:Αν δεν έγινα κατανοητός ή δεν το διατύπωσα ορθά απολογούμαι αλλά τα υπονοούμενα δεν με αγγίζουν

By on 24 Μαρτίου, 2021 0 1267 Views

Με ανάρτηση στα social media ο Μιχαλάκης Στεργίδης ξεκαθάρισε ότι με την αναφορά του στα περί “αυτόματου πιλότου” στις δηλώσεις του στον Supersport FM 104, δεν είχε πρόθεση να θίξει την αξιοπρέπεια κανενός και αναφέρθηκε ονομαστικά στον Πρόεδρο της Ανόρθωσης, Ευγένιο Χαμπουλλά.

Αναλυτικά:

“Θέλω να διευκρινίσω ότι το σχόλιο μου για “στον αυτόματο πιλότο” (η απόφαση) ήταν προέκταση της αναφοράς μου για τον αν θα ανανεωθεί η όχι το συμβόλαιο του Τ. Κετσπάγια που για αυτό είναι καθόλα ευθύνη και δικαίωμα του Δ. Συμβουλίου. Δεν ήταν πρόθεση να θίξω την αξιοπρέπεια κανενός όπως δεν δέχομαι κάτι ανάλογο για εμένα.

Γνωρίζοντας όμως λεπτομέρειες αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε το Δ.Σ. για το θέμα αυτό επικαλέσθηκα (μεταφορικά) τον “αυτόματο πιλότο” να δώσει λύση που κατά τεκμήριο είναι σωστός και ασφαλής. Αν δεν έγινα κατανοητός ή δεν το διατύπωσα ορθά απολογούμαι. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που κάποιων δεν ξέρουμε το όνομα και για κανένα τα καθήκοντά του. Και σε αυτούς εκφράζω την λύπη μου αν τους έθιξε το σχόλιο μου. Σαν επίλογο θα έλεγα στον πρόεδρο, αλλά και φίλο μου Ευγένιο Χαμπουλλά ότι τα υπονοούμενα για το πρόσωπο μου τον προσβάλλουν παρά να με αγγίζουν.

ΔΕΝ θα δώσω συνέχεια στην αντιπαράθεση ευχόμενος επιτυχία στο έργο του που θα είναι και δική μου χαρά”.