Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Έξι τραυματίες ,επτά με τις Εθνικές.Πιο σοβαρά ο Γκαλίτσιος

24 Μαρτίου, 2021
1981 Views
0 Comments
ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Έξι τραυματίες ,επτά με τις Εθνικές.Πιο σοβαρά ο Γκαλίτσιος

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ανόρθωση ενημερώνει για τα νεότερα απ’ την προετοιμασία της ομάδας αλλά και τους τραυματίες ποδοσφαιριστές…

Αναλυτικά:

“Με πρωινή προπόνηση στο προπονητικό μας κέντρο «Α. Καρράς», ξεκίνησε την Τετάρτη(24/3) η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας (5/4, 17:00). Η προπόνηση διεξήχθη με συνολικά 12 ποδοσφαιριστές να μη συμμετέχουν.

Εξ αυτών οι εφτά είναι λόγω υποχρεώσεων με Εθνικές ομάδες. Συγκεκριμένα ο Κωστάκης Αρτυματάς είναι στην αποστολή της Ανδρών της Κύπρου, οι Δανιήλ Παρούτης και Ανδρέας Χρυσοστόμου στην Ελπίδων, οι Γκιόργκι Λόρια και Γκιόργκι Κβιλιταϊα στη Γεωργία και ο Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν στην Αρμενία.

Άλλοι έξι ποδοσφαιριστές είναι τραυματίες και ανά περίπτωση ισχύουν τα εξής:

Σπύρος Ρισβάνης: Ένιωσε ενοχλήσεις μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και απουσίασε από τον αγώνα με την ΑΕΛ. Η κατάστασή του βελτιώνεται και θα αξιολογηθεί ξανά τη Δευτέρα. Αναμένεται να επανέλθει στην αποστολή ενόψει ΑΕΚ.

Δημήτρης Χριστοφή: Ένιωσε ενοχλήσεις μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και απουσίασε από τον αγώνα με την ΑΕΛ. Η κατάστασή του παρουσιάζει σαφή βελτίωση και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει τρέξιμο. Ενόψει ΑΕΚ η παρουσία του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Γιώργος Γκαλίτσιος: Αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με την ΑΕΛ. Πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και η διάγνωση είναι πως θα παραμείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τις επόμενες εβδομάδες με την κατάστασή του να αξιολογείται συνεχώς.

Μπράνκο Βργκοτς: Έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΛ. Πέρασε από διαγνωστικό έλεγχο και θα παραμείνει εκτός προπονήσεων τις επόμενες μέρες. Ενόψει ΑΕΚ η παρουσία του είναι αμφίβολη.

Τορνίκε Οκριασβίλι: Αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με την ΑΕΛ. Θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες μέρες και θα επαναξιολογηθεί. Ενόψει ΑΕΚ η παρουσία του θα ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα.

Παναγιώτης Αρτυματάς: Μένει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες λίγες μέρες και ακολούθως θα προπονηθεί κανονικά. Αναμένεται να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την ΑΕΚ”

Comments are closed.