25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

ΠΕΤΡΑΚΗΣ:Είναι σημαντικό να κερδίζεις όταν δεν είσαι 100% καλά…

By on 21 Μαρτίου, 2021 0 6989 Views

Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης στην διάσκεψη τύπου του Μακαρείου μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 2-0.

Θέλω να πω ότι πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη. Πιστεύω πως παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που θεωρώ έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Μου έδωσε την ευκαιρία ο Ολυμπιακός να έρθω στην Κύπρο. Δεν το ξεχνώ που το κλαμπ μου συμπεριφέρθηκε άψογα. Δεν βρεθήκαμε στην καλή μας μέρα. Είναι σημαντικό να κερδίζεις όταν δεν είσαι 100% καλά.

Ο Απόλλωνας κυνηγά την ουσία, μηδέν παθητικό σε τρια σερί παιχνίδια… Στο προηγούμενο παιχνίδι ήμασταν τυχεροί. Σήμερα κάναμε λάθη και δεχθήκαμε κάποιες στιγμές. Είναι σημαντικό το μηδέν. Προσπαθούμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια μας μέσω της δουλειάς.

Είδαμε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να σας αγκαλιάζουν… Ποτέ δεν λείπει ο ανθρώπινος παράγοντας. Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Όταν εκτιμούν αυτοί που συνεργάζεται.

Για τον Γκεριέρ… Δεν μου αρέσει να μιλώ προσωπικά, είμαστε ευχαριστημένοι που τον έχουμε.

Για τον Ντιγκινί… Με βάση το πρόβλημα που έχει, η εκτίμηση είναι πως θα είναι μαζί μας μόλις ξαναπαίξουμε.

Για το αν μπορεί ο Απόλλωνας να κάνει το 6Χ6… Αν δεν πιστεύαμε δεν θα ήμασταν εδώ. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα φανεί στο τέλος.

Για τον Στέλιο Ανδρέου που είναι δικό σας δημιούργημα… Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Στέλιο. Όταν υπάρχει ένα παιδί που μπορεί να κάνει πράγματα. Έχει την ικανότητα. Ο Στέλιος δείχνει πως η εκτίμηση που έκανα γι’ αυτόν είναι σωστή. Θα γίνει πολύ καλύτερος. Μην ξεχνάμε πως είναι μόλις 18 ετών.