23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Nα πάρουμε το κύπελλο και ας μην είμαι του χρόνου.Περήφανος για ότι κάναμε σαν ομάδα

ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:Nα πάρουμε το κύπελλο και ας μην είμαι του χρόνου.Περήφανος για ότι κάναμε σαν ομάδα

By on 21 Μαρτίου, 2021 0 2729 Views

Διαβάστε τι δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια…

Με την απόδοση που είχε η ομάδα έπρεπε να κερδίσει. Δυο φορές περάσανε, δυο φορές σκόραραν. Χρειάζεσαι και την τύχη κάποιες στιγμές για να σε βοηθήσει. Με την απόδοση που είχαμε σε δυο παιχνίδια δεν πήραμε τίποτα. Δεν έχω παράπονο. Οι ποδοσφαιριστές τα έδωσαν όλα. Δυο φορές περάσανε και δυο γκολ που μας έβαλαν και στα δυο τελυταία παιχνίδια. Μας προβληματίζει η αμυντική λειτουργία. Είχαμε δυο στόχους, ρεαλιστικά έμεινε το Κύπελλο. Θα το κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Εκεί που είναι τα δύσκολα, κάποιοι βγάζουν την γλώσσα τους περίπατο. Μόνο περηφάνεια εγώ νιώθω για την ομάδα. Κάποιες φορές χρειάζεται και λίγη τύχη.Εμείς όχι μόνο δεν την είχαμε αλλά ήταν και εναντίον μας.Δεν θα αδιαφορήσουμε για κανένα παιχνίδι. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε αλλά θα δοθούν ευκαιρίες και σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ μέχρι τώρα. 

Γ

Αν θα ξεκουράσει παίκτες στα επόμενα παιχνίδι πρωταθλήματος, ενόψει κυπέλλου: «Μπορεί να γίνει κι αυτό. Δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορούμε για κανένα παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Είμασταν καλύτεροι από την αντίπαλο. Μας έλειπε η τελευταία φάση, να βάλεις την ευκαιρία».

Για το ότι δεν κερδίζει ντέρμπι: «Αν τα κοιτάξεις όλα τα παιχνίδια, όλα τα ίδια είναι. Μπορούσαμε να τους κερδίσουμε. Αυτοί έβαλαν τα γκολ, εμείς όχι. Δεν είναι ότι είναι καλύτεροι μας. Μας έλειπε η τελευταία φάση, να βάλεις την ευκαιρία».

Για νέο συμβόλαιο; Να τελειώσει η φετινή χρονιά. Πολύ πιθανό να μην είμαι του χρόνου. Βλέπουμε το κύπελλο. Να τελειώσει η χρονιά, να πάρουμε το κύπελλο και ας μην είμαι του χρόνου”

Είστε αγαπητός στον κόσμο… “Ο κόσμος ενδιαφέρεται για να πάει καλά η ομάδα. Ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα, εγώ σαν προπονητής είμαι περήφανος για αυτά που , έχουμε κάνει από τότε που είμαστε εδώ.. Τόσα πολλά που δεν έγιναν στα 11 χρόνια. Την περσινή χρονιά, θα έλεγα πως… δικαιούμασταν να κερδίσουμε και τα δυο. Όλοι ξέρουμε τι έγινε. Φέτος διεκδικούμε το Κύπελλο και μαθηματικά 6 αγώνες πριν το τέλος είμαστε στο πρωτάθλημα, ξέρω είναι δύσκολο. Δεν είναι μόνο τι πρέπει να έχεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και γύρο από αυτό αλλά και πολλά άλλα αφού ζούμε στην Κύρπο και ξέρετε τι γίνεται… “