26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΡΚΕΖ: Έπαιξαν οι παίκτες για τον Πρόεδρο.Τα δώσαμε όλα για τον Ανδρέα Σοφοκλέους

ΚΕΡΚΕΖ: Έπαιξαν οι παίκτες για τον Πρόεδρο.Τα δώσαμε όλα για τον Ανδρέα Σοφοκλέους

By on 21 Μαρτίου, 2021 0 2488 Views

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ντούσαν Κέρκεζ στην διάσκεψη τύπου του ντέρμπι στο “Α. Παπαδόπουλος”.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν δύσκολη εβδομάδα. Δύσκολη ψυχολογικά, αυτή η ομάδα, αυτοί οι παίκτες έχουν χαρακτήρα. Για μένα στο Α΄ημίχρονο κάναμε τέλειο παιχνίδι, ότι έπρεπε να κάνουμε το κάναμε. Στο 2ο ημίχρονο ήταν διαφορετικά. Πότε δεν ήταν εύκολο κόντρα στην Ανόρθωση. Άλλαξε και το σύστημα.Το γκολ της έδωσε ένα κλικ για να διακδικήσει κλατι παραπάνω.Ξέραμε πως αν κερδίσουμε σήμερα είμαστε πολύ κοντά στην Ευρώπη. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Δεν έγινε τίποτα όταν χάσαμε και δεν έγινε τίποτα όταν κερδίσαμε. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε μέχρι το τέλος για πρωτάθλημα και κύπελλο. Έπαιξαν οι παίκτες για τον Πρόεδρο.

Σήμερα δεν έπαιξαν για τα λεφτά οι παίκτες, ούτε για μπόνους. Κάθε βδομάδα είναι μαζί μας ο πρόεδρος σήμερα δεν ήταν. Δεν θέλω να πω παραπάνω, αλλά ελπίζω να είναι καλά. Σήμερα έπαιξαν και για τον πρόεδρο οι παίκτες μου.

Για τον Αντρέ Τεξέιρα… “Είναι δύσκολο για τον Πσισέ αφού δεν ήταν έτοιμος. Έκανε το τέλειο παιχνίδι ο Τεξέιρα. Πρέπει να έχουμε πιο καθαρό μυαλό. Παίξαμε και άλλες ομάδες με 3-5-2. Δεν μπορούμε να είμαστε κυρίαρχοι σε όλο το 90λεπτο. Γύρισε ο αστράγαλος του. Δεν είναι κάτι το σοβαρό.”

Για τον Μαέ… “O Ραϊαν δεν είναι ταλέντο, τα έχει όλα. Αυτές οι ηλικίες είναι δύσκολες. Έυκολα κάνεις καριέρα και εύκολα δεν κάνεις. Βοήθησα και εγώ. Έπρεπε να καθίσει πάγκο να μάθει πράγματα. Έχει πίεση και από τον Μπάμπιτς.”