25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δύσκολη αποστολή αλλά η νίκη είναι η μόνη επιλογή για την ΑΕΛ

Δύσκολη αποστολή αλλά η νίκη είναι η μόνη επιλογή για την ΑΕΛ

By on 21 Μαρτίου, 2021 0 871 Views

Η ΑΕΛ θα ήθελε να πάει σήμερα στο Παπαδόπουλος με τον αέρα της κορυφής αλλά η ήττα από την Ομόνοια την στέλνει σε μια δύσκολη αποστολή με την πλάτη στον τοίχο αφού τυχόν ήττα θα την βγάλει ουσιαστικά εκτός μάχης του τίτλου ενώ θα απειληθεί και η θέση της στην πρώτη τριάδα.

Μετά από δύο σερί ήττες λοιπόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο η ΑΕΛ καλείται να βάλει… φρένο και οι ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Κέρκεζ να εμφανιστούν (18:30) διαβασμένοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι για νίκη κόντρα στην Aνόρθωση.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» στοχεύουν στην νίκη και τους τρεις βαθμούς αφενός για να διατηρηθούν στην μάχη του τίτλου και αφετέρου να πλησιάσουν πιο κοντά στην εξασφάλιση θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.Στην ΑΕΛ ξέρουν καλά πόσο δύσκολη είναι η σημερινή τους αποστολή αλλά η αντεπίθεση απαιτεί νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ενώ πέραν των Πρόσεκ και Δ.Αβραάμ η τεχνική θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μπουνόζα και Αβντιγιάι.

Όσο αφορά το αρχικό σχήμα, μπροστά από τον Βοζίνια αναμένεται ότι θα παραταχθούν οι Τεσέιρα και Πάντιτς με τους Σάντος και Αντωνίου στα άκρα, ενώ για τις υπόλοιπες θέσεις οι επικρατέστεροι είναι οι ​Μεντόγιεβιτς, Ναβόρ, ΡΙέρα, Τόρες, Γεωργίου και Μαέ.