25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Έχουν κίνητρα για νίκη στο ντέρμπι οι παίκτες της Ανόρθωσης(με αλλαγές η 11αδα)

By on 21 Μαρτίου, 2021 0 930 Views

Aυτός ο αγώνας θα ήταν η ευκαιρία για να μπει στην μάχη του τίτλου αλλά η ήττα από τον Ολυμπιακό άλλαξε τα δεδομένα για την Ανόρθωση και σήμερα θέλει τη νίκη για να πλησιάσει τη τρίτη θέση που είναι ο πιο προσιτός στόχος στο πρωτάθλημα.Ο στόχος για έξοδο στην Ευρώπη θα διασφαλιστεί με την 3η θέση τουλάχιστον ανεξάρτητα  από το κύπελλο ενώ η Ανόρθωση στηρίζει πολλά και στο ποδοσφαιρικό εγωϊσμό των παικτών της που θέλουν να κερδίσουν ένα ντέρμπι που θα τους ανεβάσει την ψυχολογία και θα αναστηλώσει το γόητρο τους. Έχουν λόγους και κίνητρα για να τα δώσουν όλα λοιπόν οι παίκτες του Κετσπάγια στο σημερινό ντέρμπι, για την ομάδα αλλά και για τους εαυτούς τους.Ο Κβιλιτάια θέλει να ξεμπλοκάρει επιτέλους και να ξαναδεί δίκτυα ,ο Οκριασβίλι μπορεί να κάνει τη διαφορά και ο Μίχα που μάλλον θα αρχίσει σήμερα έχει να αποδείξει τους λόγους που επιλέγηκε να έρθει στην Ανόρθωση.

Αλλιώς περίμενε η Κυρία το σημερινό (18:30) ματς με την AΕΛ όμως ο χρόνος πίσω δεν γυρίζει. Ως εκ τούτου μοναδικός στόχος για την Ανόρθωση, ούτως ώστε να… ροκανίσει την απόσταση των έξι βαθμών από την λεμεσιανή ομάδα, είναι η νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Με ενδεχόμενη νίκη σε ντέρμπι μετά τις 8 Νοεμβρίου η Ανόρθωση θα κερδίσει και στο επίπεδο της ψυχολογία ενόψει της διακοπής λόγω εθνικών ομάδων αλλά και της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια εκ των πραγμάτων θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα και μένει να δούμε ποιο από τα σενάρια θα επικρατήσει. Απόντος του Ρισβάνη, για τις δύο θέσεις στην καρδιά της άμυνας υποψηφιότητα πέραν τω  φαβορί Βργκοτς και Κ.Αρτυματά θέτουν οι Κορρέα και Παναγιώτης Αρτυματάς.

Το σενάριο που διαφοροποιεί την μία θέση στην άμυνα θέλει τον Κ.Αρτυματά να αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή.  Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Κορέια, Νταουσβίλι, Καλτσάς, Οκριασβίλι,Μίχα και Κβιλιτάια αναμένεται ότι θα είναι στην 11άδα.