20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με τριάρα η Πάφος κράτησε σε …περιπέτειες τη Ν.Σαλαμίνα

Με τριάρα η Πάφος κράτησε σε …περιπέτειες τη Ν.Σαλαμίνα

By on 20 Μαρτίου, 2021 0 450 Views

Με σκόρερ τους Μπεριγκό (7’), Βα (26’) και Βαλακάρι (90’+3’) η Πάφος νίκησε 3-0 τη Νέα Σαλαμίνα στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι άουτ. Στο -1 από την κορυφή του δεύτερου ομίλου η παφιακή ομάδα, παραμένει στην τέταρτη θέση και κοντά στη ζώνη κινδύνου η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ που έκανε ντεμπούτο σε αγώνα πρωταθλήματος στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Με… απόλυτη ευστοχία για την Πάφο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο «Στέλιος Κυριακίδης», με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα δύο γκολ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δείχνουν τις προθέσεις τους δημιουργώντας προϋποθέσεις για το γκολ. Η Πάφος στο 7’ πήρε προβάδισμα με τον Βαλακάρι να σκοράρει με σουτ εντός περιοχής.

Στην συνέχεια το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τα δύο ομάδες να μην διαφοροποιούν το αρχικό τους πλάνο. Οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν κατάλληλα το προβάδισμα και κατάφεραν να σημειώσουν δεύτερο γκολ με τον Βα με τη κατά λάθος βοήθεια και του Σεργίου , βάζοντας δύσκολα στους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νέα Σαλαμίνα ήταν πιο απαιτητική στο παιχνίδι της, ωστόσο η επιθετική δυστοκία στέρησε από την ομάδα της Αμμοχώστου το γκολ. Αντίθετα η Πάφος που ήταν  ξανά ουσιαστική σημείωσε και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Βαλακάρι να διαμορφώνει το σκορ του αγώνα.

Το τελικό 3-0 ανέβασε την Πάφο στους 39 βαθμούς, ενώ η Νέα Σαλαμίνα παρέμεινε στους 32 βαθμούς και δεν νιώθει καθόλου άνετα.

Πάφoς (Σ.Κωνσταντινίδης): Ρούντκο, Αραγιούρι, Σάιθ, Κβίντα (Βαρέλα 46′), Φούρ, Αουρέλιο, Φυλακτού (Τόρες 37′), Πιάνιτς, Βαλακάρι, Βα (Πάντσεον 61′), Μπεριγκό (Ράκελς 85′)

Στον πάγκο: Πέτρου, Αντωνίου, Κούζικ, Καμπράλ, Λελιούκιν

Nέα Σαλαμίνα (Χ.Μιχαήλ): Βεσελόφσκι, Χριστοφόρου, Τσμοβς, Νικολάου (Μπρένο 46′), Σεργίου, Μουστιβάρ (Λεμέσιος 61′), Ντουβεντρού (Κρεάν 61′), Οσέι (Σιαθάς 61′), Κονφέ, Βαρέλα (Πικής 70′), Ντανίλο

Στον πάγκο: Κίσσας, Καλογήρου, Σανκό, Παύλου

Κίτρινες: Αουρέλιο, Πάντσεον

Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας

4ος Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ

VAR:Θεουλή Χρυσοβαλάντης

AVAR: Εγγλέζου Νίκος

Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας