18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Γκάρνερ είχε την λύση και το ΑΠΟΕΛ πήρε το τρίποντο

Ο Γκάρνερ είχε την λύση και το ΑΠΟΕΛ πήρε το τρίποντο

By on 19 Μαρτίου, 2021 0 1624 Views

Το ΑΠΟΕΛ κατέγραψε άλλη μία νίκη στην β’ φάση του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 1-0 της Δόξας στο ΓΣΠ. Σκόρερ για την ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη ο Τζο Γκάρνερ που έφτασε τα 7 στον φετινό μαραθώνιο και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Σε ένα παιχνίδι πάντως που γενικότερα, δεν προσέφερε θέαμα ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο. Πέρα από το σουτ του Κίκας στο 18’ δευτερόλεπτο και τη φάση του Ντογκαλά στο 7’ τίποτα το ιδιαίτερο. Αργό το τέμπο κυρίως μετά το 25λεπτο δεν είχαμε κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από τις δύο εστίες.

Μετά την ανάπαυλα, η Δόξα ήταν αυτή που δημιούργησε ξανά την πρώτη καλή στιγμή, όμως ξανά ο Κίκας δεν βρήκε στόχο στο 52’. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ζαχίντ τα έκανε όλα, γύρισε στον Ντογκαλά που θέλησε να σιγουρέψει το γκολ δίνοντας στον Γκάρνερ που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια, υπήρξαν αρκετές διακοπές στο παιχνίδι, πολλά φάουλ, τα οποία έσπαζαν το ρυθμό του αγώνα που ευνοούσε τους γηπεδούχους. Στο 90+4’ ακυρώθηκε γκολ του Γαβριήλ, μιας και ο Ζαχίντ ήταν ελάχιστα εκτεθειμένος όπως απιφάνθηκε το VAR .

Μελανό σημείο για την ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη ο τραυματισμός του Ντογκαλά στο 85ο λεπτό Από μαρκάρισμα του Γκολομπάρτ ο Ντοκαλά έπεσε και από τα ριπλέι φάνηκε ότι ο αμυντικός της Δόξας τον χτύπησε στην περιοχή των κοιλιακών χωρίς να υποδεθχθεί παράβαση

ΑΠΟΕΛ (Σ. Πουρσαϊτίδης): Ουζόχο, Ντίας, Βινίσιους, Σάντος, Σαμπάλα, Λουντέμο, Ζαχίντ, Κλωναρίδης (72′ Κατσαντώνης), Ντονγκαλά (87′ Γαβριήλ), Σιέλης (46′ Νσούε), Γκάρνερ (79′ Μπεν Σαχάρ)
Στον πάγκο: Σίλβα, Ζόρζε, Νούχιου, Μερκής, Γουίλερ

ΔΟΞΑ (Μ. Σατσιάς): Σισκόφσκι, Εγγλέζου, Μπόλιεβιτς (75′ Τραϊτσέφσκι), Μουκτάρης, Σαντίκ, Οικονομίδης, Λουίς Κάρλος (30′ Καλό), Ασαμόα (85′ Φασουλιώτης), Γκολομπάρτ, Άδωνη (75′ Μιντίκκης), Κίκας (75′ Γκλίσικ)
Στον πάγκο: Παρασκευά, Γκίλσον, Χριστοφή, Μπουλότ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκάρνερ / Μουκτάρης, Σαντίκ

Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου
Α’ Βοηθός: Παύλος Γεωργίου
Β’ Βοηθός: Κυριάκος Σωκράτους
4ος: Ανδρέας Μ. Αργυρού
VAR: Μάριος Χριστοφόρου
AVAR: Μάριος Δημητριάδης
Παρατηρητής: Ανδρέας Γεωργίου