26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ-ΕΡΜΗΣ 2-2:Xαμένοι και οι δύο

By on 19 Μαρτίου, 2021 0 2406 Views

Ήθελαν και οι δύο μόνο νίκη αλλά στο τέλος έχασαν και οι δυο από δυο πολύτιμους βαθμούς.Καρμιώτισσα και Ερμής συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 2-2 στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι άουτ.  Άνοιξε το σκορ ο Χατζηβασίλης στο 14′ , ανέτρεψε το σκορ ο Ερμής με τους Κοβάσεβιτς (30′) και Βάλπορτ (41′), με τον Χατζηβασίλη να είναι ο ποδοσφαιριστής που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στους 29 βαθμούς ο Ερμής, στους 22 η Καρμιώτισσα.Το 2-2 δεν ικανοποιεί καμιά από τις δυο ομάδες αλλά ο Ερμής έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει την γραμμή σωτηρίας και το Χ είναι  απογοητευτικό αποτέλεσμα ενώ στην Καρμιώτισσα ο ένας βαθμός δεν δίνει ελπίδες για τη συνέχεια αφού έμεινε στον πάτο χωρίς…οξυγόνο

Σε ένα ημίχρονο με απόλυτη ισορροπία όσο αφορά την κατοχή της μπάλας η Καρμιώτισσα πήρε προβάδισμα με τον Χατζηβασίλη στο 14’, με τον Ερμή να κάνει την ανατροπή στο σκορ με τους Κοβάσεβιτς (30’) και Βάλπορτ (41’).

Ο Ερμής ήταν η ομάδα που ξεκίνησε έχοντας περισσότερο την πρωτοβουλία των κινήσεων, με την Καρμιώτισσα να ανεβαίνει μετά το 10’ της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στο σκορ πριν την συμπλήρωση του α’ ημιχρόνου φέρνοντας το παιχνίδι στα μέτρα τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός κυμάνθηκε σε ψηλά επίπεδα με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ. Οι γηπεδούχοι αξιοποιώντας μια ασυνεννοησία στην άμυνα των φιλοξενούμενων ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Χατζηβασίλη στο 73’.

Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων το 2-2 δεν διαφοροποιήθηκε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΚίττος, Στυλιανού (Κωμοδίκης 51′), Ευσταθίου, Μπαράνοφ, Ρόμο, Μ.Σάσι, Χριστοφή, Πέρεζ, Χατζηβασίλης, Χρίστου, Ρέινολντς (Ντουάρτε 80′).
Στον πάγκο: Παπλωματάς, Σουμπουνού, Χρυστοστόμου, Σάββα, Καψός, Χερσίκοβιτς. 

ΕΡΜΗΣ: Καϊκέ, Δημητρίου, Μέιρα, Ρουσιάς (Καραγκούνης 80′), Ντίας, Σάντο, Κοβάσεβιτς (Κύπρου 65′), Βάλμπορτ (Παπαθανασίου 87′), Γκάταριτς, Χολτ, Σιντιμπέ. 
Στον πάγκο: Φιρινίδης, Αντωνίου, Γαβριήλ, Καϊσερλίδης, Κυριακίδης, Παντελή.

Κίτρινες:  Χριστοφή, Χατζηβασίλης / Κοβάσεβιτς, Σιντιμπέ

Κόκκινες: 

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
VAR: Νικολάου Γιώργος
AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος
Παρατηρητής: Αργυρού Μιχάλης